{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mida tähed sulle lubavad 24- 30. mai vahel

Foto : unsplash / Uwe Conrad   See nädal tõotab tuua palju h...

Foto : unsplash / Uwe Conrad

 

See nädal tõotab tuua palju head õnne kõikidele tulemärkidele : Amburid, Jäärad ja Lõvid. Hea õnn hakkab neile naeratama siis, kui Kuu jõuab Amburi märki.  

 

Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20. aprill) - töökas nädal ootab sind ees

Kallis Jäär. See nädal tõotab tulla küll üsna hea ja paljutõotav. Tähed ise toetavad sind ja su ettevõtmisi tööalastes asjades, aidates sul oma plaane ellu viia ning oma projektidega edasi liikuda. Ainult Marsi seis pole praegu väga soodne ja selle tõttu võid sa nädala sees olla natuke närvilisem ja tunda stressi. Katsu rohkem puhata, eriti eeloleval nädalavahetusel. Palju õnne toovad sulle aga kolmapäev, neljapäev ja pühapäev.


Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai) - säilita rahu

Kallis Sõnn. Nädala algus võib olla üsna keeruline, sest Kuu seis pole praegu sinu jaoks soodne. Katsu hoida sellest hoolimata pead püsti, sest paremad päevad ei ole enam kaugel. Juba kolmapäeval hakkavad probleemid lahenema ning reedel ja laupäeval naeratab hea õnn sulle. 


Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni)

Kallid Kaksikud. Sind on ees ootamas väga hea nädal. Tänu Merkuuri konjunktsioonile saad sa palju suhelda ja elu nautida. Sa oled rõõmus ja heas tujus sellel nädalal. Veenuse energia muudab sind vastupandamatuks. Kolmapäev ja neljapäev ainult võivad rikkuda muidu nii ilusa nädala paari ootamatu üllatusega.

 

 


Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli) - sa võid tänada Marssi

Kallis Vähk . Sellel nädalal toetavad planeedid ka sind. Täpsemalt öeldes, Marss annab sulle piisavalt energiat, et maikuu ilusti lõppeks. Nädalavahetusel võid sa tunda ainult kerget stressi tänu Kuu seisule. Ja see võib kaasa tuua ka probleeme partneriga. Mõtle enne, kui sa midagi ütled, mida sa hiljem kahetseda võid. 


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august) - palju häid uudiseid

Kallis Lõvi. Sa saad häid uudiseid sellel nädalal, eriti tööalastes asjades tänu Merkuuri abile, kes teeb kõik, et hea õnn ja edu su ettevõtmisi saadaks. Sa tunned rõõmu ja isiklikku rahulolu. Eriti head õnne toovad sulle kolmapäev ja neljapäev.


Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september) - ole kannatlik

Kallis Neitsi. Eraelus ja töö juures võib sellel nädalal pingeid ette tulla tänu Veenuse seisule, eriti kolmapäeval ja neljapäeval, kui ka Kuu sinu vastu seisab. Ole kannatlik, katsu mediteerida ja võtta asju rahulikult. Tähtede seis ei ole just sinu jaoks kõige soodsam sellel nädalal, sellegipoolest peaks nädal algama vähemalt hästi. 


Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober) - suhtle rohkem

Kallid Kaalud. Kuula oma südame häält sellel nädalal. Veenus ja Merkuur toovad sulle õnne ja rõõmu. Armastus ja töö pakuvad sulle rahulolu. Kolmapäev ja neljapäev tulevad eriti õnnelikud päevad. Nädalavahetus võib kaasa tuua ainult natuke stressi. Räägi oma tunnetest.

 

 

 


Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november) 

Kallis Skorpion. Sellel nädalal saad sa end välja puhata ning tänu tähtede seisule tunned sa end paremini. Kohe nädala alguses toob Kuu sulle head õnne, särades sinu märgis. Pühapäev võib tulla aga natuke pingelisem, eriti suhetes lähedastega. Katsu olla tähelepanelikum teiste vastu. Töö juures võid oodata häid uudiseid ja teenitud tasu oma pingutuste eest.


Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember)

Kallis Ambur. Sellel nädalal särab täiskuu sinu märgis ja selle tõttu peaks su enesetunne olema väga hea. Sind on ees ootamas mitu õnnelikku päeva. 


Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 30. jaanuar)

Kallis Kaljukits. Sellel nädalal seisab Marss sinu vastu ja seega võid sa tunda suuremat stressi, kui tavaliselt. Reede ja laupäev toovad aga häid uudiseid ning parandavad su enesetunnet. 


Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar- 19. veebruar)

Kallis Veevalaja. Nädal algab kahe keerulise päevaga, sest Kuu on opositsioonis ja see võib kaasa tuua mõningaid takistusi. Ära siiski lase stressil enese üle võimust saada, sest enne nädala lõppu naeratab hea õnn sulle ja nii mitmedki väikesed edusammud kroonivad sinu ettevõtmisi. Pühapäev toob sulle häid uudiseid.

 

Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts)

Kallid Kalad. Merkuur ja Veenus seisavad sinu vastu ning see võib kaasa tuua probleeme ja arusaamatusi nii eraelus, kui tööasjades. Ette võib tulla ootamatuid takistusi. Aga õnneks on Marss sinuga ja tänu temale saad sa kõikidest probleemidest üle. Reede ja laupäev toovad sulle häid uudiseid. Kolmapäeval ja neljapäeval on aga õhus rohkem pingeid. 

Kommentaare ei ole