{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute aeg on ametlikult alanud : teeme selgeks, miks Kaksikute tähemärki suhtutakse nii suure eelarvamusega?

Foto : unsplash / Vedrana Filipovic   Olgem ausad : Kaksikut...

Foto : unsplash / Vedrana Filipovic

 

Olgem ausad : Kaksikutest ei räägita just kõige paremini alati. Neid peetakse kahepalgelisteks, pealiskaudseteks inimesteks, truudusetusteks jne. 

 

Kaksikute aeg algas ametlikult reedel, 21. mail

Kui sul on praegu suurem soov inimestega suhelda ja sa oled heas tujus, siis tõenäoliselt on see just tänu Kaksikute energiale. Ja tänu sellele, et suvi pole enam kaugel!

Sellel reedel, 21. mail, lahkub Päike armsa Sõnni märgist ja liigub edasi Kaksikute märki, kuhu ta jääb kuni 22. juunini. 

Seda viimast kevadkuud mõjutab Õhumärgi energia. Kaksikute kuulsus pole just kõige parem. Neid peetakse püsimatuteks, silmakirjalikeks, reeturlikeks ja kahepalgelisteks. Aga kust sellised eelarvamused tulevad? Ja kas neil on mingi tõepõhi ka all? 

 

 

 

Miks Kaksikutel on nii halb kuulsus? 

Uurime natuke ajalugu. Ladina keeles tähendab sõna "Gemini" kaksikuid. Kreeka mütoloogias aga kasutatakse terminit "Gemini" viitamaks kahele kaksikule, kelle nimed olid Castor ja Pollux. Ja kellest ongi saanud algus kogu vastumeelsus kõikide Kaksikute vastu.  

Sest uskuge või mitte, sellele on mütoloogiline seletus. Need kaks venda - Kastor ja Polydeukes, sarnanesid teineteisele kõiges - ainult et Castor oli surelik, kuna ta oli Tyndareose poeg ja Polydeukes oli surematu, sest ta oli Zeusi poeg. Kui Kastor Trooja sõjas suri tänu sellele, et Polydeukese tähelepanu oli viivuks kõrvale tõmbunud, tundis Polydeukes süümepiinu ja kurbust. Ta anus oma isa, et too annaks Kastorile surematuse, et ka tema vend saaks elada koos temaga taevas kuni aegade lõpuni. Zeus lubaski jagada neid perioode taeva ja põrgu vahel.

Ja mis selle loo moraal on? Inimesed kardavad Kaksikuid, sest nad ei tea kunagi, mis neid ees ootab: paradiis või põrgu. Kuidas usaldada inimest, kes on suuteline naerma koos patustega ning nutma koos pühakutega? Tegelikult on see anne. Neil on oskus näha ja mõista iga teema erinevaid vaatenurki. Ja sellepärast on nad alati avatud meelega. 

Aga tuleme nüüd maa peale tagasi. Jätte kõrvale müüdid ja legendid, on siiski Kaksikute kahepalgelisus tuntud ka astroloogias. 

 

 

Kaksikutest on raske aru saada, sest piltlikult öeldes on nende puhul alati tunne nagu oleks kaks inimest ühes isikus. Kui sul on sõber, kes on sündinud selles tähtkujus, võib olla tunne nagu sul oleks ühe sõbra asemel kaks. 

Ja põhjus, miks neid rohkem kritiseeritakse, on see, et nad ei murra mitte millegi pärast liiga kaua oma pead. Nad lihtsalt tegelevad millegi muuga ja ei lase end lihtsalt rohkem häirida. 

Kaksikud on hästi väljendusrikkad, teadmistejanulised, elavaloomulised, ekstravertsed, ääretult võluvad ja kohanevad ruttu. 


Mida Kaksikute aeg meile kaasa toob? 

Maikuu alguses juhatas praktilise mõtlemisega Sõnn meid õigele teele, mis aitas meil oma eesmärkidele lähemale jõuda. Nüüd aitab Kaksikute energia meil pöörata suuremat tähelepanu suhtlemisele. 

Tõenäoliselt toob Kaksikute aeg kaasa rohkem sotsiaalseid üritusi. Praegu on ka kõige õigem aeg uute teadmiste omandamiseks ning uute kohtumiste tegemiseks.


Kommentaare ei ole