{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mida tähed sulle lubavad 10 - 16. mai vahel

Foto : unsplash / Alfred Kenneally      Mis puutub armastus...

Foto : unsplash / Alfred Kenneally

 

 

 Mis puutub armastusse, siis kõik muutub! Nädal algab hetkel, kui armastuse planeet Veenus jõuab Kaksikute märki. 


Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20. aprill) - Sind on ootamas sel nädalal tõusud ja mõõnad

Kallis Jäär. Sellel nädalal ühendavad oma jõud Merkuur ja Veenus selleks, et sind toetada nii tööalastes, kui isiklikes asjades. Sulle toovad õnne neljapäev 13. mai ja reede 14. mai - nendel päevadel on sulle kõik lubatud! Kuu seis ei ole sinu jaoks soodne aga laupäeval ja pühapäeval ( 14 - 15. mai). Ka Marss ei vaata sinu peale sel nädalal just hea pilguga, seega ära üle pinguta, kui sa oled närvilisem, kui tavaliselt, siis nüüd sa tead miks. Puhka rohkem ja ära mõtle musti mõtteid.


Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai) - Tähed on sinuga

Kallis Sõnn. Sellel nädalal toovad sulle õnne esmaspäev, teisipäev ja kolmapäev (10,11 ja 12. mai) tänu Kuu seisule. Sa oled heas vormis ning energiast sul puudu ei tohiks tulla. Sa tahad tegutseda ja olla aktiivne. Nädalavahetusel on õhus armastust, Veenus ise toob su ellu rõõmu ja ilusaid hetki lähedaste ringis.


Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni) - Sind on ees ootamas ilus ja väga romantiline nädal

Kallid Kaksikud. Sellel nädalal oled sina sodiaagi kõige õnnelikum tähemärk. Veenus ja Merkuur ise toetavad sind kõikides su ettevõtmistes, Kuu aga toob sulle õnne neljapäeval ja reedel ( 13 - 14. mai). Head uudised ootavad sind töö juures ning kõik hakkab liikuma õiges suunas. Ka armastus muudab elu ilusaks - see nädal toob su ellu tõesti palju õnne!

 

 

 

 


Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli) - Sa saad enesekindlust juurde

Kallis Vähk. Kui kevadine maastik muutub värvilisemaks, tuleb sinu energia tagasi ning sa tunned end valmis kõikideks väljakutseteks. Marss annab sulle elujõudu ning sihikindlust, tänu millele sa suudad oma tahtmist maksma panna. Kui sa tavaliselt oled pigem tagasihoidlik, siis Kuu annab sulle enesekindlust juurde. Laupäev ja pühapäev ( 15 - 16. mai) toovad sulle palju head õnne. 


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august) - Sellel nädalal on õhus armastust

Kallis Lõvi. Ilusate ilmade tulekuga hakkavad sinu südameasjad paranema. Sa leiad ka lahenduse probleemidele, mis sind juba mõnda aega rahutuks teevad. See aasta on mitu korda pannud sinu kannatust proovile, see nädal toob sulle aga head õnne. Armastuse külje pealt läheb kõik hästi, eriti hea õnn saadab sind neljapäeval ja reedel ( 13 - 14. mai), kui Kuu särab sinu märgi kõrval. Palju ilusaid hetki on ees ootamas.


Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september ) - Nädal, mis lõppeb hästi

Kallis Neitsi. Neljapäeval ja reedel võivad mõningad takistused ette tulla nii töö juures, kui eraelus. Õhk võib olla pingeline, parem oleks, kui sa kuulaksid rohkem ja näitaksid välja mõistmist. Aga ära muretse, sest nädalalõpp toob taasa rahu maa peale ning lepitab sind ülejäänud nädalaga. 

 

 

 

 


Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober) - Sa võid tänada Merkuuri

Kallid Kaalud. Sind on ees ootamas väga hea nädal täis õnne. Merkuur ise soosib sind ning toob su ellu palju edu, eriti tööasjades. Häid uudiseid saad sa neljapäeval ja reedel ( 13 - 14. mai). Laupäeval ja pühapäeval võid sa tunda suuremat väsimust ja närvilisust. 

 

 

 

Foto : unsplash / Olena Sergienko


 

Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november) - Nädal lõppeb hästi

Kallis Skorpion. Kuni kolmapäevani on Kuu seis sinu jaoks ebasoodne ja selle tõttu võid sa olla halvas tujus. Katsu olla kannatlikum sellel keerulisel perioodil, sest juba nädalavahetusel leiad sa oma rahu ning üksmeele lähedastega tagasi. Laupäev ja pühapäev toovad sulle head õnne, kasuta seda ära ja haara kinni kõikidest headest võimalustest.


Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember) - Kõik takistused muudavad sind ainult tugevamaks

Kallis Ambur. See nädal toob su teele palju takistusi, eriti kolmapäeval ja neljapäeval. Mõned ootamatud üllatused võivad tekkida ja arusaamatusi töö juures. Paarisuhtes elavatel Amburil võib ka kodune õhkkond pingeliseks osutuda ning tekkida võivad mõned vaidlused. Ära anna alla, kuu lõpp tuleb parem! 

 

 

 

 


Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar) 

Kallis Kaljukits. See nädal algab väga hästi sinu jaoks koos heade uudistega, mida sa peaksid saama kolmapäeva paiku. Ent kuna Kuu ja Marss on sinu märgiga sellel nädalal opositsioonis, siis peaksid sa mõtlema rohkem oma tervise peale ja katsuma stressist vabaneda. Ära ärritu oma lähedaste või partneri peale. Kui võimalik, lülita end sotsiaalmeediast nädalavahetusel välja. 


Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar) 

Kallis Veevalaja. Palju häid uudiseid on sind sellel nädalal ootamas. Sa peaksid end tundma väga hästi ja rahulikult. Sa näitad välja ettevõtlikkust nii töö juures, kui eraelus. Kasuta ära neljapäeva ja reedet, mis toovad sulle palju õnne. Alusta suurte plaanide ellu viimisega, sest Kuu seis toetab sind ja su ettevõtmisi. Esmaspäeval ja teisipäeval võid sa tunda end natuke närvilisemana.


Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts) 

Kallid Kalad. Kui viimasel ajal oled sa tundnud päris palju stressi ja pingeid, siis lõpuks ometi saabub oodatud rahu. Sa leiad lahendused oma probleemidele, mis sind rahutuks on teinud viimasel ajal. Esmaspäev ja teisipäev toovad sulle head õnne. 



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole