{ads}

HIDE

Viimased

latest

Täna leiab aset selle aasta esimene täielik kuuvarjutus

Foto : unsplash / Marek Okon    2021. aasta kõige esimene ku...

Foto : unsplash / Marek Okon

 

 2021. aasta kõige esimene kuuvarjutus leiab aset 26. mai öösel täiskuu ajal. 

Ja see täiskuu ei ole tavaline täiskuu, vaid tegemist on superkuuga, mis särab taevas 26. mai öösel. Need kaks suurt astroloogilist sündmust võivad mõnede sodiaagimärkide elu täiesti pea peale keerata. 

Tänast kuuvarjutust ei saa kõik imetleda, seda saab näha ainult Põhja-Ameerikas hommikupoolikul ja Aasias õhtul. Kuuvarjutuste mõju tunnevad aga kõik. 

 

 

Astroloogias toovad kuuvarjutused enesega alati kaasa suuremat emotsionaalsust ja ootamatuid ülestunnistusi. Tavaliselt võtavad inimesed just kuuvarjutuste ajal vastu kõige äärmuselikemaid otsuseid nii heas, kui halvas mõttes. Kuuvarjutus leiab aset, kui Päike, Maa ja Kuu joonduvad ühele joonele taevas põhja- ja lõunasõlme läheduses. Need kaks matemaatilist punkti võivad palju mõjutada sinu karmalist saatust. 

Kuuvarjutus võib kaasa tuua millegi teadvustamist, suuri muutuseid ja pöördeid, mis võivad muuta kogu ülejäänud elu. 

Kuuvarjutused on nagu elu etapid. Seekordne kuuvarjutus aitab meil vabaneda kõigest üleliigsest ja koormavast. Kõik sinu praegu tehtud otsused on lõplikud ning täituvad, seega, kui sa tahad vabaneda halbadest harjumustest ja inimestest oma elus, siis praegu on sul selleks võimalus. 


 

Kommentaare ei ole