{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / XPS Armastus Paaridele : Jupiter mõ...

 

Foto : unsplash / XPS

Armastus

Paaridele : Jupiter mõjutab praegu sinu armastuse sektorit. Ja tänu sellele peaks kõik minema väga hästi. Sinu ja su partneri vahel valitseb üksmeel ja te tunnete suuremat lähedustunnet, kui tavaliselt. 

Vallalistele : Sa kohtud uute inimestega ning võib juhtuda, et üks kohtumine muutub määravaks ning võtab tõsisema suuna. Sa võid tunda selle inimesega äratundmisrõõmu ja lähedust, mis teid omavahel liidab. Jupiter soosib praegu sinu eraelu, seega pole miski võimatu ja iga päev võib sulle häid ja oodatud üllatusi tuua. 

 

Töö

Praegune periood on väga hea. Ja põhimõtteliselt peaks su tehtud töö hakkama nüüd vilja kandma. Hea õnn saadab sind tööasjades. Aga ära ela liiga palju unistustes ja tee oma tööd samasuguse pühendumusega edasi, kui enne. 

 

 

 

Tervis

Sellel nädalal oled sa head tujus ja optimistlike tulevikuväljavaadetega. See avaldab head mõju sinu tervisele. Midagi tõsist sul karta ei ole vaja. 

 

Raha

Su rahaline olukord ei ole just muret tekitav  aga planeetide seis võib põhjustada mõningaid rahaga seotud probleeme. Mõned olukorrad, mis sinust ei sõltu, võivad tekkida ning tuua kaasa ootamatuid väljaminekuid, mis võivad mingil määral su rahalist seisu kahjustada. Ole ettevaatlik.

Kommentaare ei ole