{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

Foto :  unsplash / XPS    Armastus Paaridele : Tänu...

Foto :  unsplash / XPS

 

 Armastus

Paaridele : Tänu Veenuse abile, tuleb järgmine nädal väga ilus. Õhus on armastust. Sinu ja su partneri vahel on suurem lähedus, puudu ei tule kirest ja meedeljäävatest hetkedest. Terve nädal tuleb armastuse tähe all. Kui su suhe partneriga on viimasel ajal natuke soiku jäänud, siis praegu on kõige õigem hetk lepituste otsimiseks.

Vallalistele : Sa ei tea ise ka täpselt enam, mida sa õieti tahad. Sa tahad olla vaba ja sõltumatu, samas igatsed armastuse ja kaaslase järele. Kuidas ka ei ole, see nädal ei too vastuseid sinu südamesoovidele. 

 

Töö 

Mis puutub tööasjadesse, siis ära heida meelt, sest Jupiter ise võtab sind oma kaitse alla ja tõotab tuua su teele palju häid võimalusi. Kõik su pingutused hakkavad lõpuks ometi vilja kandma ja sul ei tule kahetseda seda vaeva, mida sa oled näinud oma tööd tehes. Sind on ees ootamas märkimisväärne edu! 

 

 

Tervis

Tänu Jupiterile ei tule sul tervisega probleeme ette, sa oled heas vaimses ja füüsilises vormis. Kui sa peaksid kannatama mõne kroonilise haiguse käes, siis praegune periood peaks aitama paranemisele kaasa.

 

Raha

Taas võid sa tänada Jupiteri, sest sa oled jõudmas rahalise külje pealt eriti õnnelikku perioodi, mis tõotab sulle tuua suuremat sissetulekut, kui tavaliselt. Paljud teist saavad järgmistel nädalatel väga häid uudiseid seoses rahaga. 

Kommentaare ei ole