{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Lukas Blazek

Armastus

Paaridele : Päike muudab armastuse su elus prioriteediks. Ja oli ka aeg. Juba tükk aega on su eraelus valitsenud rutiin ja üksluisus, sul on olnud rohkem tegemisi igal pool mujal. Tähtede seis aitab seda olukorda aga paremaks muuta.

Vallalistele : Sellel nädalal on sinu astroloogilises taevas palju planeete tegutsemas ja sellepärast peaks see nädal tulema eriti kirglik ja romantiline. 

 

Töö

Sa oled väga ambitsioonikas. Marss ise tõukab sind tagant ja selle tõttu võid sa sellel nädalal võtta vastu  väga tähtsaid ja üsna riskantseid otsuseid. Kui sa tahad oma tööalast positsiooni parandada, siis pead sa iga oma sammu ja iga oma sõna enne läbi kaaluma.

 

 


Tervis

Sinu tervise sektoris ei ole praegu ühtegi planeeti ja sellepärast peaksid sa olema heas vormis. Nädal ise võib tulla aga üsna pingeline, sellepärast oleks hea, kui sa jääd kannatlikuks ning oled valmis kohanema uute olukordadega. 


Raha

Rahaasjades ei lähe sellel nädalal kõik ootuste kohaselt. Päris pankrot sind ka ei ohusta õnneks, võib-olla on tegemist viivitustega. Ära kuluta sellel nädalal oma raha rohkem, kui vaja.

Kommentaare ei ole