{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Annie Sp...

Foto : unsplash / Annie Spratt

 

 Armastus

Paaridele : Merkuur tuleb sulle sellel nädalal appi ja teeb lõpu segaduste ning arusaamatuste perioodile, mis su elus viimasel ajal on olnud. Lõpuks ometi muutub su paarisuhe taas paremaks ja tugevamaks. Ja lisaks sellele on Veenuse seis praegu sinu jaoks väga soodne, ta mõjutab otseselt sinu armastuse sektorit, seega peaks sellel nädalal õhus olema palju armastust ja õrnust.

Vallalistele : See nädal peaks ka sinu jaoks tulema romantiline ja kirglik ning viima ellu nii mõnegi unistuse.

 

Töö

Marss ja Pluuto mõjutavad su tööasju. Sa oled valmis kõigeks, et karjääri teha ning saavutada endale parem positsioon. Sellel nädalal ei tule sul tahtejõust puudu ja tänu sellele saadab su ettevõtmisi edu.

 

 

Tervis

Üldiselt ei tohiks sul terviseprobleeme ette tulla. Uraan tagab sulle hea elujõu ning aitab tugevdada su immuunsust. Katsu siiski söögilauas mitte liialdustesse laskuda. Ja kui sa ka oled liiga palju söönud ja joonud, katsu järgmisel päeval vähemalt lasta oma organismil puhata. 

 

Raha

Praegu peaks su elus algama üsna hea periood, mis võimaldab sul sissetulekuid suurendada märkimisväärselt. Headest võimalustest puudu ei tule ja õnneks on sul piisavalt tarkus, et neist kinni haarata. 

Kommentaare ei ole