{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, millist mõju avaldab 11. mai noorkuu!

Foto : pixabay / birrelwalsh      11. mai öösel tõuseb noor...

Foto : pixabay / birrelwalsh

 

 

 11. mai öösel tõuseb noorkuu Sõnni märgis. Kuidas see meid mõjutab? 

On aeg igapäevast rütmi aeglustada. Maikuu noorkuu kutsub meid sügavalt sisse hingama ning nägema käesolevat hetke ja elu enda ümber. Kõik läheb nii ruttu, nii päevad, nädalad, kui aastad. Hinda inimesi enda ümber, väärtusta oma elu ja pane paika oma tõelised prioriteedid. 

Seekordne noorkuu tõuseb taevasse 11. mai öösel, teisipäeval ja ta sära sel korral Sõnni märgis.

 

 

 

Sellel päeval saavad nii päike, kui kuu kokku Sõnni märgis. Selle maamärgi pragmaatiline energia kutsub meid rohkem keskenduma oma käegakatsutvatele plaanidele ja eesmärkidele ning panema paika oma selle kevade soovid. Kui sa teed kõike rahulikult ega katsu teha mitut asja korraga, siis see kuufaas aitab sul ehitada üles suuri plaane ja liikuda oma eesmärkide ellu viimisele lähemale. 

Astroloogilise külje pealt algab koos noorkuu loomisega uus kuu tsükkel. Seega on tegemist väga soodsa perioodiga, mille ajal paika panna uued soovid ja kavatsused järgnevateks nädalateks.

 

 

 

Selle maikuu noorkuu toob meile värskendavat energiat, mis aitab meil kevadeks paika pandud plaanid ellu viia edukalt ning ilma takistusteta. 

Praegu on ka väga hea aeg selleks, et panna kirja kõik raha, armastuse ja tervisega seotud soovid!  Sinu soovid võivad täituda palju rutem, kui sa seda arvatagi oskad!  

Kasuta seda perioodi ära, sest tegemist on viimase kuufaasiga enne selle aasta kuu- ja päikesevarjutusi. Loo oma elus kord ja kõik läheb hästi. 

Ära unusta oma soove kirja panna homme õhtul - su soovid võivad täituda!

Kommentaare ei ole