{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Hannah Olinger

Armastus

Paaridele : Sellel nädalal võib mõningaid lahkhelisid ja erimeelsusi ette tulla sinu ja su partneri vahel. Sul ei ole vaja midagi tõsisemat karta, kui sa oled oma kaaslase vastu tähelepanelikum ja mõistvam. 

Vallalistele : Kui sulle meeldib niisama flirt, siis see nädal peaks sulle palju võimalusi tooma. Midagi tõsist aga nendest suhetest välja ei tule.

 

Töö

Tänu Merkuurile läheb tööasjades kõik väga hästi, sa paistad silma oma intellektuaalse külje ning hea kohanemisvõime poolest. Sul on soov muutuste ja uuenduste järele ning see annab endast rohkem tunda. Kuidas ka ei ole, tööalased asjad pakuvad sulle suurt rahulolu. 

 

 

 

Tervis

Marsi aspekt on hea ja soodne sinu tervise suhtes. Ta garanteerib sulle hea füüsilise vormi. Uraan ja Neptuun aga võivad muuta sind tavalisest närvilisemaks. Kui see peaks nii olema, siis mine jalutama või tegele tervisespordiga.

 

Raha

Eriti rahalise seisu pealt peaks planeetide praegune seis end tundma andma. Paljud Kaljukitsed saavad materiaalset ja rahalist abi täiesti ootamatust kohast. 

Kommentaare ei ole