{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Glenn Ca...

Foto : unsplash / Glenn Carstens-Peters

 

 Armastus

Paaridele : Mitte ükski planeet sinu armastuseasju ega paarisuhet ei ohusta. Need, kellel on viimasel ajal omavahelisi probleeme olnud partneriga, tunnevad nüüd rahu ja mõistmist tagasi tulemas.

Vallalised : Sa võid tunda midagi suuremat ühe inimese suhtes, keda sa vaevu tunned. Ja sa tahaksid midagi tõsist üles ehitada. Aga see teine inimene võib olla liiga kõhklev või ebalev. Organiseeri mõni õhtusöök ilusas kohas ja kõik läheb hästi.

 

Töö

Tööasjad muutuvad taas tähtsaks. Viimasel ajal oled sa täitnud oma töökohustusi hoolikalt aga ilma suuremate püüdlusteta, nüüd aga ärkab sinu ambitsioonikas vaim ja soov edu saavutada. Ja on täiesti võimalik, et hea õnn tuleb sind hellitama: võib-olla juba varsti tehakse sulle väga hea pakkumine, ole selleks valmis! 

 

 

 

Tervis

Sul ei tohiks tõsiseid terviseprobleeme ette tulla. Aga sa pead natuke rohkem siiski oma tervise eest hoolitsema. Kui sa tunned väsimust või jääd haigeks, siis ära oota ja ravi ennast kohe, nii väldid sa tüsistusi.

 

Raha

Praeguses olukorras ja tänu Merkuuri mõjule pead sa ikka veel pingutama selleks, et raha teenida ning kokku hoida. Ära usu neid, kes lubavad sulle kusagilt teisest maailma otsast suure rahaülekande teha. 

Kommentaare ei ole