{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / Mailchimp Armastus Paaridele : Mars...

 

Foto : unsplash / Mailchimp

Armastus

Paaridele : Marsi aspekt sinu märgi suhtes on praegu väga soodne. Ja see lubab sulle eesolevaks nädalaks palju kirglikke ja kuumi hetki partneriga. Marss soodustab aga ainult sensuaalsust, tunnetega on tal vähe pistmist!

Vallalistele : Sind köidavad sinust vanemad inimesed. Sa leiad neis tarkust ja kaitset, mida sa vajad. Ära siiski unusta, et liiga suur vanusevahe ei aita harmoonilise suhte loomisele kaasa.

 

Töö

Sa oled esimene, kes lõikab kasu Merkuuri soodsast aspektist. Sa viid oma tahtmise ellu, sa oled järjepidev ja tahtejõuline. Hoia ennast Kuu negatiivse mõju eest.

 

 

 

Tervis

Üldiselt oled sa heas vormis tänu Päikese toetusele, kes tagab sulle tugeva elujõu selleks nädalaks. Uraani aspekt pole eriti soodne ja ta võib sind muuta närvilisemaks ning vastuvõtlikumaks stressile. Seetõttu võid sa laskuda kergesti liialdustesse ning muretseda palju ning selle all kannatab sinu uni. Tegelikult aga muretsed sa mitte millegi pärast.

 

Raha

Tänu Jupiteri toetusele saadab sind rahaasjades hea õnn. Praegu on ideaalne hetk investeerimiseks. Aga ära kuluta oma raha niisama. 


Kommentaare ei ole