{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash /D...

 

Foto : unsplash /Daniela Turcanu

 

 Armastus

Paaridele : Veenuse aspekt tõotab sulle sellel nädalal ilusaid üllatusi. Tõenäoliselt juhtub sel nädalal palju asju ja te leiate teineteist taas üles.

Vallalistele : Veenuse seis on praegu väga hea, ta toob su ellu kirge ja romantikat. Sinu tee võib ristuda selle õige inimesega, keda sa nii kaua oodanud oled. Teie vahel võib kohe tekkida suur füüsiline külgetõmme. Sa võid tunda end õnnelikuna ja hästi. Võib-olla on see mõne ilusa loo algus.

 

Töö

Sellel nädalal suudad sa näha kaugemale ja võtta kiirelt kõige paremaid otsuseid  vastu. Kasuta seda võimalust ära selleks, et tegeleda kõige keerulisemate probleemidega. Ära ole liiga kannatamatu ja impulsiivne.

 

 

 


Tervis

Üldiselt peaksid sa olema hea tervise juures. Need, kes viimasel ajal on üle elanud terviseprobleeme, võivad tunda kiiremat paranemist. Ärge ainult üle pingutage, sest väsimus võib veel aeg-ajalt tunda anda. 


Raha

Just sellel nädalal on kõige õigem aeg kõikide rahaga seotud olevate tehingute tegemiseks ja kinnisvara soetamiseks. Planeetide seis on sinu jaoks eriti soodne ja edu garanteeritud.

Kommentaare ei ole