{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

Foto: unsplash / Justin Do...

Foto: unsplash / Justin DoCanto

 

 

 Armastus 

Paaridele : Sa võid sellel nädalal olla liiga nõudlik oma kaaslase suhtes. Sul võib olla raske võtta teda sellisena nagu ta on. Muidugi võid sa katsuda asju paremaks muuta aga katsu seejuures jääda võimalikult taktitundeliseks.

Vallalistele : Sa võid sellel nädalal saada ilusa üllatuse osaliseks. Marss muudab sind veelgi võluvamaks ja võib su teele tuua paar täiesti ootamatut ja meeldivat kohtumist.


Töö

Jupiter aitab su tööasju paremaks muuta. Sinu tööd nähakse ja hinnatakse vastavalt sellel nädalal. Võib juhtuda, et su töökoormus ainult kasvab tänu sellele ja see võib-olla ei ole sulle täiesti meelt mööda. See võib hakata isegi häirima su eraelu.

 

 

 


Tervis

Nädala alguses ei ole sa just kõige paremas vormis. Tänu Jupiterile aga ei ole su terviseprobleemid aga väga tõsised. Jupiter annab sulle vastupidi vajalikku energiat ja aitab sul kiiresti end paremini tunda. 


Raha

Sinu rahaasju ei tohiks miski ohustada aga sul ei ole vaja oodata ka suuremat sissetulekut. Kõige parem, mida sa praegu teha võid, on vaadata, kuidas oleks kõige targem säästa ja investeerida. Kui sul on kavas osta endale kinnisvara, siis praegu on selle jaoks kõige parem võimalus.

Kommentaare ei ole