{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, millist sodiaagimärki ootab maikuus ees väga hea üllatus

Foto : unsplash / Hannah Busing    Maikuu toob kaasa oma osa...

Foto : unsplash / Hannah Busing

 

 Maikuu toob kaasa oma osa häid võimalusi ja unistuste täitumisi kõikidele sodiaagimärkidele. Üks sodiaagimärk aga võib sellel kuul läbi elada tõelise uuestisünni või vähemalt suure elu muutuse. 

Selle sodiaagimärgi jaoks ei avane mitte ainult täiesti uued tuleviku väljavaated, ta võib ka hakata nägema elu läbi täiesti uue pilgu. 

Iga kuu mõjutavad tähed erinevaid sodiaagimärke, jagades neile oma energiat ja alati on üks, kes on rohkem soositud, kui teised. Sellel kuul on soositud Sõnn ja Kalad, kes võivad oodata eriti häid uudiseid ja üllatusi maikuus. Aga on veel üks õnnelik, kelle elu suurel määral muutuda võib sellel kuul. 

 

 

 

 

Taevakehi vaadates tuleb arvestada ka asteroididega. Üks neist asteroididest on Chiron, keda peetakse sodiaagi suureks ravijaks. Maikuus mõjutab just tema kõige rohkem Kaalude tähtkuju. Chiron saadab maikuus Kaaludele väga head energiat, mis aitab ravida kõik tema hingehaavad. See asteroid aitab lahendada ka ühe suhteprobleemi või toob ta Kaalude ellu selle, keda ammu oodatud. 

Maikuus pakuvad paljud inimesed oma abi Kaaludele ning tänu sellele võivad nad oma plaane ja projekte kiiremini ellu viia. Sellel kuul on kõik võimalik: karjääri tegemine, kolimine, uus armastus, head uudised...  Kaalud võivad keerata seega täiesti uue lehe oma eluraamatus. Midagi väga head ja positiivset on juhtumas sellel kuul. 

Kui sa oled sündinud Kaalude tähtkujus, siis on sul põhjust naeratamiseks, sest sind on ees ootamas väga ilus kuu täis sõpru, armastust ja edu.

Kommentaare ei ole