{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni tähtkujus sündinud inimeste elu armastus on sündinud just nendes sodiaagimärkides!

Foto : unsplash / Joel Overbeck      Kui sa oled sündinud S...

Foto : unsplash / Joel Overbeck

 

 

 Kui sa oled sündinud Sõnni tähtkujus, siis suure tõenäosusega  on su elu armastus üks neist kolmest sodiaagimärgist.

Sõnnid on sensuaalsed, romantilised, võrgutajad... Tegemist on ühe sodiaagi kirglikuma märgiga. Ja seda juba sellel põhjusel, et seda maamärki valitseb armastuse-, ilu- ja naudingute planeet Veenus. Pole siis ka imeks panna, et Sõnn otsib endale ideaalset kaaslast ja on väga kõrgete ootustega armastuse  külje pealt. Armastust võtab ta tõsiselt ega mängi sellega.

 

 

 

 

Ta eelistab oodata kogu oma elu seda õiget inimest, selle asemel, et raisata oma aega suhtega, mis nagunii kuhugi ei vii. Ta otsib oma ellu kindlus- ja stabiilsustunnet. Ta vajab inimest, kes oleks lojaalne, autentne ja kes otsib nagu tema isegi pikemaajalist suhet. 


Millised sodiaagimärgid temaga kõige rohkem sobivad? 

Kui sa oled sündinud Sõnni tähtkujus ja otsid oma ellu armastust, siis väga suure tõenäosusega sobid sa hästi kõigi nendega, kes on sündinud Neitsi, Kaalude või siis Kalade tähtkujus. Just nendes tähtkujudes on ilmselt üks, kellest saab sinu elu armastus ja igaüks omal kindlal põhjusel. 

Näiteks Neitsi loomus rahustab Sõnni, kelle kõrval viimane end kindlana tunneb. Esmakohtumine nende kahe maamärgi vahel ei ole küll väga paljutõotav. Ent tegelikult on Neitsi just see, mida Sõnn vajab. Ta on usaldusväärne ja kindel partner. Koos jõuavad nad kaugele ja teevad suuri asju ära. 





Kaalude ja Sõnni vahel on tugev alkeemia. Midagi erakordset, mis liidab seda vee- ja õhumärki omavahel. Lisaks sellele on nende mõlema valitsev planeet armastuse planeet Veenus, mis muudab nende suhte veelgi tugevamaks. Üheskoos loovad nad väga tugeva energia.

Kalad toovad kaasa Sõnni ellu natuke fantaasiat ja tagavad tingimusteta armastuse.  Kalade tähtkujus sündinud inimene on Sõnni hingesõber. Selles suhtes tagab Sõnn stabiilsuse ja pragmaatilisuse Kaladele, samal ajal, kui Kalad toovad kaasa ellu omapoolseid pingutusi ja fantaasiat. Kui nad armuvad, siis kogu eluks. Ja hoolimata paljudest takistustest, leiavad nad alati vahendi, mille abil probleemidest üle saada.

Kommentaare ei ole