{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suhe : 10 täiesti süütut käitumisviisi, mis ennustavad ette peatset lahku minekut

Foto : unsplash / Charlie Foster     Igas paarisuhtes ...

Foto : unsplash / Charlie Foster

 

 

Igas paarisuhtes on märke, mis viitavad sellele, milline on elukaaslaste omavaheline suhe. Nende märkide järgi on näha ka seda, kui paari lahku minemine pole enam mägede taga. 

Sageli juhtub, et lahku minemine tuleb ühele osapoolele täiesti üllatusena. Ta lihtsalt ei pannud tähele ega näinud hoiatavaid märke, mis lahku minemisele eelnesid. 

Neid märke ei olegi alati lihtne tähele panna, sest nad on nii tavalised ja igapäevased. Aga isegi, kui need märgid on pealtnäha täiesti süütud ja tavalised, varjavad nad enda taga olukorra tõsidust ja neid ei tohiks kahe silma vahele jätta, kui sa tahad, et sa oma suhtest hoolid.

Sellised käitumisharjumused nagu soov alati, et õigus temale jääks või pilgu tõstmine taevasse jne, peaksid sind valvsaks tegema, sest nad teevad su suhtele halba. 


Te ei ütle enam teineteisele tere

Suhte alguses soovisite te teineteisele tere hommikust ja head ööd aga juba mõnda aega ei ütle te enam üldse midagi. 

Kui suhe on lõppemas, siis ei pööra kaaslased enam tähelepanu teineteisele ega näita välja ainsatki õrnuseavaldust. Nad ei kingi enam lilli ega tee kingitusi. Nad ei kallista teineteist ega räägi armastusest. Nad väldivad kontakti. Sellistes suhetes käitutakse, nagu teist poleks lihtsalt olemas. 


Te ei kutsu teineteist enam hellitavate hüüdnimedega

Sellised sõnad nagu 'kallis' ja 'musi' on kadunud teie sõnavarast. Te kutsute teineteist eesnime kasutades. 

 

Te ei pööra teineteisele enam üldse tähelepanu

Enne saatsite te tihti teineteisele sõnumeid ja helistasite, et rääkida tühisematestki asjadest. Te kallistasite teineteist ja tegite musi. Kõik füüsilised õrnuseavaldused on ajapikku kadunud, keegi ei tee enam kingitusi... 

 

 

 

 

 

Te ei talu enam teineteist välja

Kõik temas ärritab sind. Kõik see, mis sulle enne tema juures meeldis, ärritab sind: tema isiksus, tema välimus...

Piisab, kui ta teeb ühe valesammu ja sa ründad juba teda. Sa tunned end palju paremini, kui ta on mujal, sest tema kohalolek ärritab sind. Sinu kehakeel räägib ise sinu eest.  


Sa tõstad tihti pilku taeva poole ja ohkad või vangutad pead, kui ta räägib

Põlgus on märgiks, mis viitab, et teie suhe ei kesta enam kaua. Tegemist on samaaegselt märgiga vastikustundest ja oma kaaslasest üleolekust. 

Sarkasm, pilkamine ja pilgu taevasse tõstmine on kõik märgid sellest, et armastus on kadumas ja mille abil üks kaaslastest oma põlgust teise vastu väljendab. Alavääristades teist ja pilgates teda annab ta teada, et ta lihtsalt ei taha enam seda suhet. Kui su kaaslane ei näita enam sinu vastu kaastunnet välja, siis on midagi valesti teie vahel. 


Te ei planeeri enam midagi koos

Kui teil pole enam ühiseid plaane, siis on kõik läbi. Kui te ei räägi enam ühistest reisidest või ostudest, ühisest tulevikust, siis viitab see sellele, et te ei näe tulevikku koos. 

 

Te ei räägi enam omavahel nii nagu varem

Te praktiliselt ei suhtle enam üldse. Teil ei ole millestki omavahel rääkida. Te ei räägi enam nii nagu varem. Kõik jutuajamised on pealiskaudsed.

 

 

 

 


Sa tahad, et õigus alati sinule jääks

Väiksemgi vestlus muutub vaidluseks, kus üks kaaslastest tahab iga hinna eest, et viimane sõna talle jääks. 

 

Teil pole enam isegi jõudu tülitsemiseks

Paljud lahku minemise ääre peal olevad paarid ei tülitse enam üldse või väga harva. Sest üks kaaslastest on juba oma otsuse langetanud ja otsustanud suhte lõpetada. Seega pole enam mõtet tülitseda või küsida teise arvamust. Asjade muutmine on lihtsalt aja raiskamine. Ja selle tõttu tekib paljudes suhetes pingelangus. Kõikidest probleemidest vaadatakse lihtsalt üle. Niisamuti kui teise soovist rääkida. 

 

Sa tunned igavust oma kaaslasega

Nii igapäevases elus, kui voodis tunnete te igavust. Enne meeldis sulle temaga koos olla aga nüüd tunned sa suurt igavust temaga. 




 

 



 


 

 

 


Kommentaare ei ole