{ads}

HIDE

Viimased

latest

12. aprilli noorkuu : kuidas ta sind mõjutab?

    Foto : unsplash / Jianxiang Wu  Lisaks sellele, et ...

 

 

Foto : unsplash / Jianxiang Wu

 Lisaks sellele, et Jäär on niigi selle kuu kõige õnnelikum tähemärk, tõuseb ka aprillikuu noorkuu 12. aprillil Jäära märgis ning lubab kõikide plaanid ja unistused täide viia.

Nii nagu äsja alanud kevad, lubab ka selle kuu noorkuu sul teha suurpuhastust oma elus. Alustada nullist. Olla ettevõtlikum. Näha kaugemale oma varjust.

 

Mis see noorkuu üldse on? 

Noorkuu on periood, kui kuu asub maa ja päikese vahel. Iga kuu ilmub noorkuu taevasse erinevas sodiaagimärgis. Noorkuud ennast on vaevalt näha aga ta mõjutab tugevalt sellel perioodil meie käitumist ja hoiakut. Seekordset noorkuud kutsutakse ka mustaks kuuks. Ta tõuseb taevasse kell 05:31, 12. aprilli varahommikul.

 

 

 

 

Täiskuu valgustab meie elu ja toob selgust mõningatesse asjadesse. Täiskuu ajal on kuu, päike ja maa ühel joonel ja see on kõige õigem hetk, et vaadata üle neid plaane, mida sa oled noorkuu ajal endale teinud. Seega just praegu on õige hetk teha uusi plaane. 


Noorkuu Jäära märgis

Kui noorkuu tõuseb Jäära märgis, on see ideaalne hetk uute plaanide ja projektidega alustamiseks kõikide sodiaagimärkide jaoks. Ent kolm tähemärki lõikavad sellest perioodist suuremat kasu, kui teised. Kõik Vähid, Jäärad ja Kaalud tunnevad end just selle noorkuu ajal palju enesekindlamatena, kui teised. 

Noorkuu Jäära märgis annab aga hea tõuke kõikidele sodiaagimärkidele, kes seda vajavad, selleks, et alustada oma kavatsuste ja soovide ellu viimist. Ta annab meile vajalikku energiat, et panna paika oma soovid ja tahtmised. Noorkuu Jääras annab ka julgust saada paremaks inimeseks, ennast ületada ja muuta oma elu just selliseks nagu sa seda tahaksid. Ära karda riskeerida, haara headest võimalustest kinni. 

 

 

 

 

Praegu on kõige õigem aeg selleks, et mõtelda rohkem iseendale ja oma soovidele. Ela oma unistuste elu ja tee kõik, et seda saavutada. Ole ambitsioonikas. Unista suurelt. 

Noorkuu annab alati võimaluse alustada uuelt, puhtalt lehelt. Asudes Jäära märgis, kellel ei tule juba enesekindlusest puudu, annab ta meile vajalikku energiat ja julgust. Jäär viib oma tahtmise täide. Sina võid ka seda teha.

Kommentaare ei ole