{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / Yoksel Zok   Armastus Paa...

 

Foto : unsplash / Yoksel Zok

 

Armastus

Paaridele: Tähtede seis on praegu väga soodne. Sinu ja su kaaslase vahel peaks valitsema harmoonia, armastus ja rahulolu. Millega isegi kõige nõudlikumad rahule peaksid jääma.

Vallalistele : Sul on igatsus millegi uue ja põneva järele. Selline asi võiks aset leida, kui sa ise ei liiga nõudlik teiste vastu ei oleks. 

 

Töö

Sa juhid oma tööd kindla käega tänu Jupiteri mõjutustele, kes sinu taevas sellel nädalal valitseb. Su töö võib sulle pakkuda suurt rahulolu, sest sa oled endale hea nime teinud ja tead nüüd, mida sa väärt oled. 

 

 

 

 


Tervis

Sa võid tunda sellel  nädalal suuremat väsimust. Puhka rohkem ja maga piisavalt. Liigu palju ja tegele sellsite asjadega, mis sulle meeldivad. Kui sa tahad spordiga tegeleda, siis vali mõni selline ala, mis ei nõua liigseid pingutusi. 

Raha

Sinu rahasektoris ei viibi hetkel mitte ühtegi planeeti ja see tähendab üldiselt, et su rahaasjades peaks valitsema rahu. Jää siiski ettevaatlikuks, sest Pluuto halb aspekt võib sind negatiivselt mõjutada. See mõjutus ei too sulle kaasa suuri probleeme ent võib tekitada väiksemaid raskuseid. 



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole