{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Yoksel Z...

Foto : unsplash / Yoksel Zok

 

 

 Armastus

Paaridele : Veenuse aspekt on väga harmooniline praegu, ta muudab sind mõistvamaks ja heatahtlikumaks oma kaaslase suhtes. Praegusel hetkel vähemalt on sinu paarisuhe kaitstud igasuguste ohtude ees.

Vallalistele : Tänu Päikese seisule võid sa kindel olla, et see nädal tuleb üldjoontes pilvitu ja muretu. Ning õnnelik. Päike lubab su teele tuua kohtumisi, mille heatahtlik Jupiter hiljem armastuseks muudab.  Ja sealt edasi on abieluni ainult üks väike samm, mille paljud teist ära teevad juba sellel suvel.


Töö

Töö tagab sulle kõige suurema rahulolu sellel nädalal. Ja see pole üldse mingi uudis, sest sulle meeldib oma tööd teha, seega on igati loogiline, et su pingutused leiavad väärilist tasu. Ja kindlasti see nii lähebki, tänu Päikese soodsale aspektile on õhus tunda palgatõusu või ametikõrgendust. Sa oled valmis vastu võtma kõiki uusi väljakutseid.

 

 

 


Tervis

Sul on põhjust rõõmustamiseks, sest mitte ükski planeet ei ohusta sinu tervise sektorit sellel nädalal. Seega peaksid sa olema heas vormis. Võib isegi öelda, et sul ei tule puudu ei energiast ega elurõõmust. Võib-olla ainult Merkuur võib sind muuta närvilisemaks ja rikkuda su unerahu.


Raha

Tänu Uraani asetsusele pead sa sellel nädalal rahaga ettevaatlik olema. Su rahaasju ei ähvarda just suur oht aga kui sa piisavalt ei valva oma kulutusi, võib sind halb üllatus oodata.

Kommentaare ei ole