{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni aeg on kätte jõudnud! Vaata, mida ta kaasa toob

Foto : pixabay / Darkmoon Art   Sõnni aeg algab ametlikult 2...

Foto : pixabay / Darkmoon Art
 

Sõnni aeg algab ametlikult 20. aprillil. Selle maamärgi energia mõjutab meid kuni 20. maini. Mida Sõnni ajal meile astroloogide sõnul varuks on? 

Kevad on kätte jõudnud ja toob meile pealt palju häid ja uusi võimalusi. Päike liigub mööda sodiaagiratast edasi, aktiveerides iga tähemärgi energia. Peale energilist ja tegevusrohket Jäära aega, millega koos algas uus astroloogiline aasta, on kätte jõudnud Sõnni aeg. Ta üritab meie kiiret elurütmi aeglasemaks muuta ning hinnata rohkem kindlustunnet ja stabiilsust elus. Aprillikuu lõpp ja maikuu algus toovad kaasa lootusekiire, mis paistab nagu valgus tunneli lõpus ja mis aitab meil rajada oma elu kindlamatele alustele. 

Järgmised nädalad tulevad jätkusuutlikkuse ja arengu tähe all. Vastupidiselt Jäära kiirele rütmile on Sõnni aeg aeglasem, progressiivsem ning ajas kestvam. See usaldusväärne, lojaalne ja kindel maamärk vajab aega selleks, et teha järeldusi. Sõnn on väga pragmaatiline, ta kaalub hoolikalt läbi iga argumendi ning analüüsib kõiki võimalusi enne mõne projekti kallale asumist. Ja sellel on ka oma põhjus, sest see töökas ja mõistlik sodiaagimärk valmistab oma tulevikku pikemas perspektiivis ette. 

 

 

 

 

Praegu on õige hetk, et muuta oma elu stabiilsemaks. Elada käesolevas hetkes ja keskenduda sellele, kuidas kindlustada endale materiaalne tulevik. 

Sõnn on teine kevademärk, sellepärast öeldakse, et need seemned, mille sa eelmistel kuudel külvasid, hakkavad nüüd kasvama ja seega kõik alustatud projektid ja plaanid peaksid näitama esimesi arengumärke. 


Sõnni aeg kutsub meid rohkem elu nautima

Astroloogias valitseb Sõnni armastuse-, ilu-, naudingute- , luksuse- ja raha planeet Veenus. Sõnn ise aga kehastab kõiki neid aspekte. Sõnn on see, kes oskab muuta oma elu ilusaks ja seda nautida. Temas on kõrgelt arenenud kõik viis meelt (puudutus, nägemine, kuulmine, lõhnataju ja maitse), talle meeldib ümbritseda end ilusate asjade ning kaunite esemetega. Mugavus ja hea toit on osa tema igapäevasest elust. Seega, austagem seda nii nagu me oskame. 

 

 

 

 

Armastuse koha pealt võib aga mõningaid pingeid tekkida

Sõnni aeg ei ole ainult puhkus. Ootamatud olukorrad lähedastega võivad aset leida (eriti armastuse külje pealt) 22. aprilli paiku. Need arusaamatused võivad kesta kuni 30. aprillini, mille järel me suudame end lõpuks vabastada oma ahelatest ja nautida taas vabadust ning sõltumatust. Sellel perioodil võid sa tundma õppida täiesti uut poolt enda isiksuses. 

Et kõigele krooni panna, tuleb aprillikuu Roosa Superkuu omakorda meie igapäevast elu segi lööma, vallandades emotsionaalseid reaktsioone. Sellel perioodil on kõik võimalik, nii üllatused, takistused, kui lahku minemised. 25. aprilli paiku võid sa tunda, et suhtlemine teistega on liiga keeruline mingil arusaamatul põhjusel, sulle võib tunduda, et kõik hoiavad eemale ja näitavad välja ükskõiksust sinu suhtes. See tunne võib olla veelgi intensiivsem tänu 26. aprilli täiskuule Skorpioni märgis. Skorpion aitab punkti panna sinna, kuhu vaja.



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole