{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Marcos P...

Foto : unsplash / Marcos Paulo Prado

 

 

 Armastus

Paaridele : Kui sa võtad oma kaaslast sellisena nagu ta on ja ei kritiseeri teda liialt, siis saate te omavahel hästi läbi ja probleeme ei tohiks ette tulla. Vastasel korral aga on võimalik pingete tekkimine ja erimeelsuste lahendamine.

Vallalistele : Armastuse külje pealt  on väljavaated üsna paljutõotavad. Aga sa pead ka ise aktiivselt tegutsema selleks, et kaua oodatud muutused aset leiaksid. Selleks, et kohtuda oma hingesõbraga, ära jää koju istuma. Käi väljas, suhtle inimestega, loo uusi tutvusi ja hoia silmad lahti. Enesekindel ja optimistlik hoiak aitavad sul kohtuda selle inimesega, keda sa nii kaua oodanud oled.

 

Töö

Tähtede seis aitab sul tööasju ajada just nii nagu sa seda soovinud oled. Sa võid leida uusi ja paremaid pakkumisi, sa võid leida võimaluse, kuidas kiiremini karjääri teha. Ainult Merkuuri aspekt võib sulle mõningaid takistusi ette tuua.

 

 

 

 

Tervis

Planeedid, mis mõjutavad sinu tervise sektorit, ei ohusta sind praegu. 

 

Raha

Praegu on hea hetk selleks, et vaadata üle kõik oma kulutused ja väljaminekud ning organiseerida oma rahaasju paremini ning ratsionaalsemalt. Kui sa seda teed, leiad sa võimaluse, kuidas targalt säästa oma igakuiste kulutuste pealt ning seega kokku hoida. 

Kommentaare ei ole