{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Marcus P...

Foto : unsplash / Marcus Paulo Plado

 

 

 Armastus

Paaridele : Väga hea nädal on sind ees ootamas. See nädal võib tuua sulle palju häid üllatusi . Sa võid tunda täiesti uusi tundeid. Nädalavahetusel on võimalik õhtusöök küünlavalgel.

Vallalistele : Praegune periood lihtsalt naeratab sulle. Võib-olla on üks sõprus muutumas armastuseks ja võtmas sinu elus suuremat rolli. Sa ei pane ise ka tähele, millal see kõik aset leiab. On ju sõpru, ilma kelleta ei oskagi enam elada! 


Töö

Peale pikka perioodi, mille jooksul õieti midagi ei juhtunud, ärkab sinu ambitsioonikus korraga üles. Mis siis, kui sinu oksusi ja teadmisi on alahinnatud? Kui see peaks nii olema, siis annad sa sellest kohe teada ja nõuad õigust. Katsu siiski seejuures jääda taktitundeliseks ja sellisel puhul saadab sind hea edu.

 

 

 


Tervis

Jupiter annab sulle elujõudu. Tema head mõju toetab omalt poolt päike. Seega ei tohiks sul energiast puudu tulla, su tervis on kaitstud ja seega ei tohiks viirushaigused sind kimbutada praegusel perioodil. Ära siiski ülehinda oma jõudu. Ära unusta ka puhata.


Raha

Kuu seis ei ole praegu soodne sinu rahaasjade suhtes. Katsu paremini oma väljaminekuid kontrollida, kui sa ei taha halva üllatuse osaliseks saada.

Kommentaare ei ole