{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Yoksel Z...

Foto : unsplash / Yoksel Zok

 

 

 Armastus

Paaridele : Sa oled oma loomult romantiline ja selle tõttu on sul põhjust rõõmustamiseks: Marss ise toob sinu suhtesse naudingut ja sensuaalsust ning teeb kõik, et sellel nädalal oleks õhus armastust. Sind on ees ootamas väga ilus nädal.

Vallalistele : Isegi, kui sulle võib tunduda, et sa oled taas sattunud mõnda keerulisse olukorda, siis leiad sa lahenduse sellele koos Saturni abiga. Kui sa aga kohe minema jalutad, jääd sa üldse kõigest ilma. 


Töö

Marss toob sulle head õnne ja edu tööasjades ning kõikides ettevõtmistes. Praegusel perioodil on kõige parem näha suurelt ja tegutseda laiemalt, sest sinu käes õnnestub kõik. Suhtle, otsi ja tegutse! Kirjuta lepingutele alla, raja ise tee oma õnnele ja loo endale parem ning kindlam tulevik. Kõik on sinu enda teha. 

 

 

 


Tervis

Marss aitab ka su tervise sektoris kaasa ning annab sulle hea tuju ning tugeva elujõu. Kuu aspekt aga ei ole kõige soodsam ning võib tekitada väsimust ning energia puudust. Seega ole ettevaatlik, söö tervislikult ja maga piisavalt. 


Raha

Merkuur muudab sind rahaasjades mõistlikumaks ja arukamaks. Sa oled pigem ettenägelik ja ei raiska palju. Loomulikult mõjub see sinu rahalisele seisule hästi. 



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole