{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Vaata, millisel päeval sul aprillis kõige rohkem õnne on!

Foto : unsplash / Levi Guzman     Võta oma märkmik välja ja...

Foto : unsplash / Levi Guzman

 

 

Võta oma märkmik välja ja tee sellele kuupäevale ring ümber. Ükskõik, millise sodiaagimärgi all sa ka sündinud ei ole, just see päev toob sulle aprillis kõige rohkem õnne astroloogide sõnul!

See päev võib tuua sulle väga häid uudiseid. Ja suurt õnne jätkub kõikidele tähemärkidele, sellel päeval võivad täituda kõige suuremad unistused ja soovid. 

Tähed ise saadavad sulle head energiat, mis võib panna liikuma palju asju sinu elus. Ja selle hea õnne eest võlgneme me tänu Jupiterile, mis on hea õnne, rikkuse ja edu planeet! 

 

 

 

 

Jupiter moodustab harmoonilise trigooni tegusa ja energilise Marsiga. Kahe planeedi tugev energia aitab meid viia oma plaane ellu. Nende kahe planeedi vahel asub sel hetkel Merkuur, mis juhib suhtlemist ja õppimist. 

Selline planeetide seis aitab meil leida paremaid sõnu ja võtta vastu häid otsuseid, mis aitavad viia ellu suuri asju. Ja kui sul ei ole praegu erilisi plaane, siis toob see päev sulle lihtsalt õnne ja rõõmu! 

See päev, mis toob meile aprillikuus kõige rohkem õnne, on 17. aprill. Isegi, kui hea õnn saadab kõiki sodiaagimärke sellel päeval, siis kõik õhumärgid ( Kaksikud, Veevalaja, Kaalud) saavad veel erilise soosingu osaliseks tänu sellisele planeetide seisule. Ka tulemärgid (Jäär, Lõvi, Ambur) saavad sellel päeval väga häid uudiseid. 

Ärge unustage, et unistused võivad täituda! :)

Kommentaare ei ole