{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

Pilt : freepik    Armastus Paaridele : Õ...

Pilt : freepik

 

 Armastus

Paaridele : Õnneplaneet (ja üldse universumi kõige kasulikum planeet) Jupiter võtab sinu suhte kaitsmise enda peale. Jupiteri mõju muudab veelgi tugevamaks Päike. Sind on ootamas rahulik ja ilus nädal, täis õrnust ja hoolt.

Vallalistele : Üks ilus kohtumine või lugu on silmapiiril. Kui see sulle huvi pakub, siis lao oma trumbid lauale: sa oled vastupandamatu ja see, kes sinu otsa komistab, saab sellest ruttu aru.

 

Töö

Sa oled otsustanud sellel nädalal edu saavutada ja seda kõike tänu planeet Neptuuni mõjutusele. Sul on ainult üks idee: viia oma eesmärgid ja projektid ellu, teha karjääri ja järgneda seda teed, mis sa endale oled seadnud. Ole siiski ettevaatlik, sest sul on visad vastased.

 

 

 

 

Tervis

Sa oled sellel nädalal paremas füüsilisel ja vaimses vormis. Sa oled võluv ja täis elujõudu ning veendunud, et mitte miski ei suuda sulle vastu panna. Lisaks sellele oled sa kindel, et saad kõikidest konkurentidest jagu nii töö juures, kui armastuses.

Raha

Pluuto kaitseb sind ja hoiab sind rahaprobleemide eest. Sa võid teha häid ja kasulikke tehinguid. Enne, kui sa end mõne projektiga seod, uuri kõik viimse pisiasjani järgi ja küsi spetsialistidelt nõu.  



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole