{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

  Pilt : freepik   Armastus Paaridele : Sa võid u...

 

Pilt : freepik

 

Armastus

Paaridele : Sa võid unistada sellel nädalal kellestki teistest! Aga tõenäoliselt ei tee sa midagi, et seda unistust ellu viia. Sa lihtsalt unistad sellest, kes su pilku püüab. Ja nii ongi parem, sest nagunii ei vasta keegi sinu ideaalile.

Vallalistele : Sellel nädalal võib aset leida tõeline armastus esimesest silmapilgust. Kahtlemata on ainult tegemist rohkem füüsilise, kui vaimse külgetõmbega. Aga sulle sellest piisab. Kui sa oled õnnelik, siis naudi.

 

Töö

Jupiteri heasoovlik tegu annab sulle võimaluse töö juures natuke kanda kinnitada ja lahendada oskuslikult üks praktiline probleem valdkonnas, mida sa nii hästi ei tunne. Seega kasuta seda head võimalust ära nii palju, kui võimalik ja ära pööra tähelepanu kriitikale. Ükskõik, kust see ka ei tule.

 

 

 

 

Tervis

Sa oled üsna heas vormis. Tõsi, Marss soosib sind ja sa leiad tagasi kogu oma energia ja elujõu.

 

Raha

Need planeedid, mis hoolitsevad sinu rahalise sektori eest, aitavad sul ühe hea tehingu korda saata. Sa võid toetuda Neptuuni ja Uraani abile. Aga ole ettevaatlik, sest taevas toob sulle küll häid ja kasulikke võimalusi aga kui sa oled liiga ettevaatamatu, rikud sa ise oma head võimalused ära. Mõtle enne ja siis tegutse.

Kommentaare ei ole