{ads}

HIDE

Viimased

latest

6 asja, millest sa ei tohi rääkida!

  S a ei pea rääkima absoluutselt kõigest igale ettejuhtuvale ja on asju, mis on targem enda teada jätta ja mitte rääkida ka oma läh...

 

Sa ei pea rääkima absoluutselt kõigest igale ettejuhtuvale ja on asju, mis on targem enda teada jätta ja mitte rääkida ka oma lähedasematele sõpradele. Millistest asjadest sa ei tohiks rääkida?

Oma eesmärkidest

Hoia oma plaane suure saladuskatte all niikaua, kuni sa oled võimeline neid ellu viima. Kui sa peaksid enne neist teistele rääkima, jagad sa nendega oma ideesid, mida nad edukalt ise kasutada võivad. Kui selline asi peaks juhtuma, kahetsed sa seda kindlasti.

Oma kõige sügavamatest mõtetest

See, mida sina mõningatest asjadest mõtled on sinu arvamus ja ära katsu seda teistele peale suruda. Näiteks, mis puutub vaimsetesse asjadesse, elu ja surma küsimusse, siis see tekitab niipalju erinevaid ja vastakaid arvamusi, et parem on mitte vaidlust alustada.

Sinu arvamus on sinu maailmanägemus ja kindlasti mitte objektiivne tõde.

Oma pere probleemidest

Oma musta pesu ei pesta teiste ees, seega jäta oma pereprobleemid ainult enda teada, see ei ole õiglane ega aus sinu pereliikmete vastu. See alaväärtustab ja alandab kogu sinu pere ja muudab ainult asju halvemaks.

Lahenda oma pereasjad kodus nelja seina vahel.
 
 
 
 
 
 
 


Oma headusest

Ära otsi kiitust ega tunnustust, ära räägi kui palju sa teist või kolmandat inimest oled aidanud. Parem, kui su heateod jäävad anonüümseks. Tagasihoidlikkus on voorus.
  
Oma elustiilist

Sinu intiimelu, sinu usk, halbadest harjumustes üle saamine jne ei ole asjad, millest kõva häälega rääkida.

Pole vaja jagada kõigiga oma emotsionaalset olukorda, kui sa just ei taha, et teised su üle kohut mõistaksid.

Kõigest halvast, mida sa päeva jooksul kuulnud oled.

Koju jõudes ei kõnni sa poriste kingadega mööda elamist ringi, ära tee siis sama kuulujuttudega. 



Kommentaare ei ole