{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millist dieeti sa peaksid pidama vastavalt oma sodiaagimärgile?

Foto : unsplash / Icons8 Team      Dieedi pidamine ei ole k...

Foto : unsplash / Icons8 Team

 

 

 Dieedi pidamine ei ole kunagi lihtne. Väga raske on muuta oma toitumisharjumusi. Mõnel inimesel on pidevalt magusaisu, teisel jälle soov rasvase järele, kolmas tahab mehiseid portse. Äkki saab siin aidata astroloogia, näidates, milline dieet oleks meile kõige sobivam vastavalt meie tähemärgile. 

Samuti võib astroloogia teada anda põhjuseid, miks meie toitumisharjumused on just sellised nagu nad on. Sageli on sellised harjumused saanud alguse lapsepõlvest, mõnikord on üleliigsed kilod põhjustatud aga emotsionaalsest söömisest, mille järgi üks hea või halb uudis võib tekitada vastupandamatu isu süüa ükskõik mida ja ükskõik millal. Tavaliselt kannatavad emotsionaalse toitumise all kõik Kalade või Vähi tähtkujus sündinud inimesed. 


Jäära dieet

Kõige sagedamini ette tulev probleem, mis Jääradel on, on see, et nad on võimelised sööma absoluutselt kõike, mida nad näevad. Nad söövad sageli liiga ruttu ja ei tunne, kui kõht on juba täis. Selleks, et kaalu kaotada, peaks Jäär tõesti lauas võtma aega toidu söömise peale, mitte neelama ruttu kõik alla. Katsu istuda pool tundi lauas ja süüa rahulikult, nautida toidu maitset ning mitte kiirustada.


Sõnni dieet

See on kõigile teada, et Sõnnid on sodiaagi gurmaanid. Nende kõige suurem probleem ei ole näksimine, vaid armastus hea söögi vastu. Ja nad lubavad endale üsna rikkalikke praade. Selleks, et kaalu kaotada, peaksid Sõnnid valima madalama kalorisisaldusega toiduaineid (linnuliha, köögiviljad, läätsed, kaunviljad).

 

 

 

 

 


Kaksikute dieet

Mis on Kaksikute nõrkuseks? Näksimine. Hoolimata kellaajast on ta võimeline sööma kõike, mida ta leiab, näiteks moosipallikesi või sõõrikuid. Ja tema teine puudus on see, et kui ta alustabki mõne dieediga, jätab ta selle ruttu kõrvale, sest ta ei hooligi tegelikult. Selleks, et kaalu kaotada, peaks ta valima tervislikumaid snäkke, mis aitavad tekitada rutem täiskõhutunnet.


Vähi dieet

Tema probleem seisneb emotsionaalses söömises. Kui juhtub midagi väga toredat - siis ta sööb. Kui läheb midagi halvasti - ka siis peab ta sööma. Kui ta ostab endale uue paari kingi, siis ta sööb samuti midagi head, et tähistada. Selleks, et kaalu kaotada, peaks ta kõigepealt ravima oma hinge ja tegelema tõsiselt oma tunnetega. Toitumisnõustaja võiks siin head nõu talle anda. 


Lõvi dieet

Kui Lõvi otsustab dieeti pidada ja oma toitumist parandada, siis ta seda ka teeb. Probleem seisneb ainult selles, mida ta sööb. Ta armastab palju lihatoite ning üldse valgurikkaid toite ja jätab seetõttu aed - ja puuviljad kõrvale. 


Neitsi dieet

Ka Neitsi jälgib dieeti pidades täpselt ja korralikult, mida ta sööb. Ta läheb isegi mingis mõttes liiale, sest ta hakkab liiga palju kaloreid lugema mingit uut äppi kasutades. Tähtis on aga leida kuldne kesktee, mis aitab kaalu kaotada ilma, et sellest saaks kinnisidee. Ta võiks proovida seedimist soodustavaid jooke nagu teeseen, sidrunivesi ja roheline tee.

 

 

 

 

 


Kaalude dieet

Kaalude märgis sündinud ei ole intensiivse spordi sõbrad, küll aga meeldib neile zumba, pilates ja jooga. Mis puutub toitumisse, siis teab ta täpselt kõiki kõige paremaid kaalulangetamise programme ja proovib kõik ise järele. Sageli tegutseb ta aga liiga ülepeakaela. Ja sellepärast kõigub ta kaal sageli üles ja alla. Tähtis on, et ta õpiks sööma tervislikult ja peaks sellist dieeti, mis ei ole liiga äärmuslik.


Skorpioni dieet

Skorpionil on kõik eeldused ja põhjused, miks spordiga tegeleda. Ta on kõva vastane ja sellepärast võib jõuda kaugele. Mis puutub kaalu langetamisse, siis sellega on teine lugu. Talle ei meeldi dieedid. Talle meeldib näksida ja peab sellepärast üle vaatama kõik oma söömisharjumused. Selleks, et kaalu kaotada, peab ta sööma kindlatel kellaaegadel ja natuke rohkem ning lõpetamaigasuguse näksimise.


Amburi dieet

Kas sa tead, mis on sinu nõrkuseks? Igasugused kohvikud ja söögikohad. Sulle piisab ühest soovitusest: hakka sööma rohkem kodus ja ise valmistatud toitu. Selleks, et mitte liiga palju kurvastada, proovi erinevate maade tervislikke retsepte, mida sa veel proovinud ei ole. 


Kaljukitse dieet

Kaljukitse probleem seisneb selles, et ta võtab kaalus juurde vanusega. Ehkki tänu oma otsusekindlusele võiks ta kaugele jõuda, kui ta tegeleks ühe või mitme spordialaga. Mis puutub toitumisse, siis ta ei ole keegi, kes annab liiga kergesti alla. Tal on vaja lihtsalt liiga palju organiseerida oma elu selleks, et dieeti pidada ja sellepärast ta sageli ostabki valmis dieettoite.


Veevalaja dieet

Veevalaja probleem seisneb selles, et ta ei suuda kaua ühe asjaga tegeleda. Dieedi pidamine tekitab temas masendust, sest ta ei suuda nagunii seda lõpule viia. Selleks, et seda vältida, on hea, kui ta teeks oma toitumisharjumustes väikeseid muutuseid ajajooksul. Mis puutub spordi tegemisse, siis ka see pole tema kõige tugevam külg. Ta peaks tegelema selliste aladega, mis parandavad paindlikkust.


Kalade dieet

Ka Kalad söövad emotsionaalselt. Sellepärast on tal vaja oma lähedaste abi ja tuge, et oma dieeti korralikult pidada. Selleks, et oma tunnetega paremini hakkama saada, oleks hea, kui ta tegeleks spordiga. See aitaks tal vabaneda kõigest negatiivsest, mis ta hinge närib ning aidata mõtelda muule, kui näksimisele. 



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole