{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millised 3 tähemärgi jaoks tuleb see märtsikuu üle ootuste hea?

Foto : unsplash / Adi Goldstein     Vaata, millisei...

Foto : unsplash / Adi Goldstein

 

 

Vaata, milliseid sodiaagimärke soosivad tähed kõige rohkem sellel märtsikuul!

 

Astroloogilise külje pealt on märts oluline kuu. Kui Päike läbib Kalade tähtkuju (tegemist on sodiaagiringi viimase tähemärgiga), annab kosmos meile veel ühe võimaluse peatüki lõpetamiseks ja minevikuga hüvasti jätmiseks. Märtsi keskpaigas, kui Päike jõuab Jäära tähtkujusse ning algab uus astroloogiline aasta, valdab meid vastupandamatu soov uuenduste ja värskuse järele. Õhus on tunda siis positiivseid muutuseid. 

Mõnedele tähemärkidele toob selle aasta märts kaasa aga palju häid uudiseid.

 

 

 

 

 

Kalade hooaeg on sellel aastal palju imelisem. Teisel märtsikuu nädalal jõuavad Kalade tähtkujusse ka armastuseplaneet Veenus ja unistav Neptuun: kõik see, mis meid lahutas teistest inimestest, hakkab kaduma, ning asemele tekib tugev ja sügav ühtekuuluvus oma lähedastega.

Jäära hooaeg on aga seda rõõmustavam! Marss moodustab Saturniga kolmnurga ja aitab meil seega oma eesmärke ning plaane ellu viia, tagades meile vajaliku motivatsiooni, et alustatu lõpule viia.


Millised tähemärgid aga kõige suuremat kasu saavad sellel märtsil? 

Astroloogide sõnul saavad märtsikuus tähtede poolt erilise soosingu osaliseks 3 sodiaagimärki ja nendeks õnnelikeks on kõik need, kes on sündinud Jäära, Skorpioni ja Kalade tähemärgis. Neil ei tule sellel kuul puudu heast õnnest, mis neid saadab kõikides valdkondades: armastuses, rahas, edus, eraelus ja töö juures.


Palju õnne teile Jäärad, Skorpionid ja Kalad - nautige eesoleva kevade saabumist!

Kommentaare ei ole