{ads}

HIDE

Viimased

latest

Iseloomu ja mõtlemist määrav test

  I lmselt märkasid sa juba, et pilt koosneb mitmest erinevast pildist. Aga ära kiirusta, võta aega ja vaata pilti tähelepanelikul...

 


Ilmselt märkasid sa juba, et pilt koosneb mitmest erinevast pildist. Aga ära kiirusta, võta aega ja vaata pilti tähelepanelikult. Mitmed spetsialistid väidavad, et see pilt võib öelda nii mõndagi inimese iseloomu omaduste kohta.

Ja nüüd, vasta järgmistele küsimustele:

- Mida sa kõige esimesena nägid?

Kui ruttu sa leidsid teised pildil peidus olevad loomad-linnud?

Mitu erinevat looma-lindu sa leidsid?

Kui sa nägid esimesena:

Lindu - sa oled ekstravertne inimene, jutukas ja energiline.

Krabi - sa oled oma loomult rõõmsameelne ja hea huumorimeelega

Lind ja krabi - sa oled tundlik ja emotsiooniline inimene.

Hobune - sa oled iseseisev ja vabameelse mõtlemisviisiga



Delfiin - sa oled loominguline ja kunstilise loomuga


 

 

 

 

 

Pardipojad - seda pilti pole nii kerge leida. Seega, kui sa nägid esimesena pardipoegi, siis tähendab see, et sul on palju peenem ja läbitungivam pilk, sa armastad detaile ja täpsust.


Karu - sa oled sündinud juht väga tugeva isiksusega



Kutsikas - sa oled hea ja lojaalne.

Spetsialistide arvates võimaldab see test määrata kindlaks inimese peamisi iseloomujooni, sest inimese alateadvusel on suur roll looma kindlaks tegemisel, keda ta esimesena märkab. See on hea näide konvergentsest ehkt koonduvast mõtlemisest ehk aju võimest valikut teiste seast teha. Koonduv mõtlemine toetub instinktidele ja eelistustele, see omakorda aitab esmapilgul nähtut kindlalt kvalifitseerida. Samuti peegeldab su valik sinu uskumusi ja sisemisi soove.

Samuti võib sinu valik heita valgust su harjumusele mõtelda. Kiirus, millega sa suutsid leida kõik loomad ja linnud näitab su kiirust analüüsida ja mõtelda.

Et krabi ja lindu näha peab keskenduma kontrastile. Kui sa suutsid neid kohe näha tähendab see, et su aju töötleb infot ruttu.

 

 

 

 

 



Hobust ei olegi nii kerge kohe esmapilgul näha. Hobuse nägemine näitab võimet ja oskust näha asju sügavuti. Selline mõtlemine on omane intuitiivsetele inimestele.

Delfiini nägemine nõuab teistsugust lähenemist. See nõuab pilgu lõdvestamist. Üldjoones on sellised inimesed loomingulised ja väljendusrikkad ja kasutavad rohkem oma paremat ajupoolt.

Et näha karu, peab olema suuteline nägema pilti tervenisti, kaotamata seejuures silme eest detaile.

Mida see tähendab, kui sa oled leidnud seitse looma-lindu?

Testi kohta on tähtis ka seda teada, et mida rohkem loomi ja linde sa nägid, seda rohkem oled sa suuteline mõtlema divergentsel moel ehk lahknevalt. See võib tunduda keeruline aga tegelikult divergentne mõtlemine on ainult võimalikult rohkete esemete leidmine valikute seast. Kui sa leidsid neli või rohkem loomi-linde pildilt, siis on sul kalduvus divergentsele mõtlemisele. Sellised inimesed suudavad õppida kergemini ja lahendada probleeme loomingulisemalt.





Kommentaare ei ole