{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

Pilt : freepik      Armastus Paarid : Sinu suhe...

Pilt : freepik

 

 

 Armastus

Paarid : Sinu suhe su mehe (või naisega) on väga hea. Sa oled heas tujus, tähelepanelik ja tunned erakordset lähedust. Ja su kaaslane oskab seda hinnata.

Vallalised : Sentimentaalne õhkkond ei väga harmooniline.  Sul võib ette tulla takistusi, mis ei lase sul end hästi tunda, tagasihoitud tundeid... Ole kannatlik, kõik saab varsti korda


Töö

Sellel nädalal valitseb töö juures ebamäärane õhkkond. Hilinemised, igasugused probleemid võivad tekkida ja muuta su nädalat süngemaks. Jää siiski kannatlikuks, sest asjad hakkavad iseenesest muutuma varsti sinu kasuks. Võib-olla helendab silmapiiril palgatõus või ametikõrgendus.

 

 

 

 


Tervis

Tervise osas pole sul vaja muretseda, sest mitte ükski planeet su tervisesektorit ei ohusta. Tänu Jupiterile ja Merkuurile, mis mõlemad annavad energiat, oled sa heas vormis. Aga ära üle ka pinguta, katsu ikka puhata ka, sest muidu võib väsimus sind kimbutada. 


Raha

Rahasektoris ei ole mingeid muutusi ette näha. Sul ei tohiks suuremaid probleeme ette tulla aga ära järelda sellest, et sa võid sellepärast oma raha kulutada nii, kuidas heaks arvad. Kiusatused on küll suured praegu aga parem on mitte teha mõtlematuid oste. 


© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole