{ads}

HIDE

Viimased

latest

28. märtsi täiskuu : tee suurpuhastus oma suhetes!

Foto : unsplash / Alexander Andrews      Täiskuu tõuseb see...

Foto : unsplash / Alexander Andrews

 

 

 Täiskuu tõuseb seekord Kaalude märgis ning tekitab meis soovi normaalsete ja tasakaalukate suhete järele. Tegemist on selle kevade esimese täiskuuga, mis aitab meil läbi viia suurpuhastust oma tuttavate seas ning hoida alles ainult neid, kes sind ära ei kasuta ja sulle haiget ei tee.

Täiskuu tõuseb taevasse 28. märtsil, tuues kaasa õigluse- ja armastuse energiat. 

Väike soovitus neile, kelle süda on murtud: praegu on õige aeg õppida uuesti armastama! Alusta iseendast.

Selle kevade esimene täiskuu tõotab suurt sentimentaalset puhastust kaasa tuua. Kuna täiskuu tõuseb Kaalude märgis, aitab ta leida suhetes tasakaalu ja harmooniat. Praegu on kõige õigem aeg selleks, et lõpetada suhted kõigi nendega, kes sulle haiget teevad ja kes sind õnnetuks muudavad. Sa ei tohi lubada, et inimesed sind ära kasutavad ja su tunnetega mängivad. Sa väärid paremat. 

 

 

 

 

Praegu on ka kõige õigem aeg selleks, et mõtelda iseendale. Oma isiklikele vajadustele. 28. märtsi õhtul mõtle selle peale, mis sinu elust puudu on? Millised hingehaavad ei lase sul rahulikult edasi elada? Kuidas sa saaksid neist vabaneda? 

Kõige rohkem puudutab see täiskuu Jäärasid, Kaalusid ja Kaljukitsesid, kes võivad leida vastuseid oma küsimustele.

Täiskuu aitab aga Kaaludel, Kaksikutel ja Veevalajatel langetada kõige paremaid otsuseid. 

Teised sodiaagimärgid võivad tunda õhus aga pingeid, võtta vastu liiga kiireid otsuseid ning kahetseda neid hiljem. Sellel nädalavahetusel on kõige targem keelt hammaste taga hoida ning kuulata mõistuse häält. Vähemalt proovida. 

 

Kommentaare ei ole