{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop 1 - 7. veebruar 2021

  Pilt : unsplash / Joe Yates Sellel nädalal liigub planeet...

 

Pilt : unsplash / Joe Yates

Sellel nädalal liigub planeet Veenus Kaljukitse märgist edasi Veevalaja märki ja toob sellega palju head õnne armastuses kõikidele õhumärkidele. 


Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20. aprill)

Hea uudis

Kallis Jäär, see nädal toob sulle ühe väga hea uudise. 

Lisaks sellele asub Veenus sind eriliselt soosima ja see tähendab, et peale pikka ja üsna keerulist perioodi tunnete pinnal, võid sa esmaspäevast alates tunda taas lähedust, armastust ja igatsust. 

Ka töö juures on ootamas mõned head uudised. 

Nädala alguses võid sa olla natuke halvas tujus tänu Kuu seisule.


Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai)

Veenus keerab selja

Kallis Sõnn, kahjuks sellel nädalal keerab armastuse planeet Veenus sulle selja ja alates esmaspäevast võib see kaasa tuua probleeme ja pingeid sinu ja su elukaaslase vahele. Ole eriti tähelepanelik neljapäeval ja reedel, kui Kuu seis on sinu vastu ja muudab sind tavalisest närvilisemaks.

Töö juures ei lähe võib-olla miski nii nagu sa seda ootad, ära kaota selle tõttu enesekindlust, sest kui sa alla ei anna, saadab sind edu ikkagi.

 

Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni)

Hea õnn armastuses

Kallid Kaksikud! Alates sellest nädalast võid sa loota Veenuse soosingule, kes kingib sulle kogu armastuse, mida sa väärid. Kui viimasel ajal on su elu armastuse pinnal olnud üsna konarlik ja keeruline, siis asjad võtavad palju selgema ja kindlama suuna edaspidi. 

Töö juures võid sa oodata ühte väga head pakkumist või tänu millegi eest, mida sa oled ära teeninud. Teisest küljest ole ettevaatlik laupäeval ja pühapäeval, mis võivad sulle tänu Kuu seisule stressi tuua.

 

 

 

 

Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli)

Milline kergendus!  

Kallis Vähk, sa võid rahulikult hinge tõmmata. Sellel nädalal ei ole Veenus enam sinu vastu vaenulikult häälestatud. Alates esmaspäevast võid sa end tunda paremini, sest kõikidest südamevaludest, mida sa viimasel ajal tundnud oled, saavad kauged mälestused. 

Lisaks sellele tõotavad neljapäev ja reede tuua sulle eriti palju head õnne, sest Kuu seis on sinu vastu soodne. Esmaspäeval ja teisipäeval aga võid sa olla tavalisest närvilisem (aga see ei jää kestma).


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august)

Veenus ei soosi

Kallis Lõvi, kahjuks see nädal ei alga sinu jaoks ilutulestikuga. Alates esmaspäevast on Veenuse seis sinu märgi suhtes ebasoodne ja võib kaasa tuua pingeid sinu suhtes. Paljud teist võivad hakata isegi mõtlema suhte lõpetamise peale. 

Lisaks sellele tõotavad neljapäev ja reede kaasa tuua suuremat stressi. Ent nädalavahetusel juba asjad laabuvad.

 

Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september)

Milline energia!

Kallis Neitsi, see nädal toob sulle kaasa rohkem energiat. Marss Sõnni märgis tekitab sinus võitlusvaimu ja teeb sinust tõelise kangelase. Kui töö juures peakski ootamatusi ette tulema, siis on sul olemas kogu jõud, mille abil neist üle saada. Lisaks sellele on sul erakordselt palju õnne neljapäeval ja reedel, tänu Kuu seisule. Laupäeval ja pühapäeval võid sa olla aga närvilisem.

 

 

 

 

 

Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober)

Erakordne nädal! 

Kallid Kaalud. Veenus tuleb sellel sinu märki tagasi. Kui viimasel ajal on see armastuse planeet sulle mõningat südamevalu tekitanud, siis edaspidi hakkavad asjad laabuma paremuse suunas. Lisaks sellele toob see nädal sulle kolm erakordselt head päeva: esmaspäev, teisipäev ja kolmapäev. 

Ja kuna head uudised ei tule kunagi üksi, siis võid sa oodata väga häid uudiseid seoses oma tööga.


Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november) 

Kuu hoolitseb sinu eest

Kallis Skorpion, kahjuks algab see nädal Veenusega Veevalajas ja see ei too sulle midagi head kaasa, see võib tekitada sulle isegi suurt südamevalu.

Aga ära muretse, neljapäeval ja reedel võid sa rahulikumalt hingata, sest Kuu võtab sind oma kaitse alla ja külvab sind üle hea õnnega, isegi töö juures.


Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember)

Super hea nädal!

Kallis Ambur, see nädal algab sinu jaoks hästi. Kaunis Veenus on valmis sind üle külvama kogu armastusega, mida sa vajad ja väärid. Armastuse külje pealt algab praegu sinu jaoks väga hea periood. Head uudised võivad sind oodata ka töö juures, tänu Merkuuri soosingule. 

Lisaks sellele soosib sind Kuu seis nädalavahetusel: kaks väga head päeva on sind ootamas.


Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Head projektid!

Kallis Kaljukits, sellel nädalal lahkub Veenus sinu märgist selleks, et minna Veevalaja märki. Aga see ei ole sinu jaoks halb, sest viimasel ajal suutsid sa muuta oma suhte piisavalt tugevaks, nüüd on aeg kaaluda suuremaid ühiseid projekte oma suhte tulevikuks.

Lisaks sellele ole ettevaatlik nendel päevadel, mil Kuu seis sinu vastu ebasoodne on: esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval - sa võid olla nendel päevadel halvas tujus.

 

 

 

 

 

 

Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Tere, Veenus!

Kallis Veevalaja, sellel nädalal jõuab Veenus sinu tähemärki, liitudes Jupiteri, Merkuuri ja Saturniga. See ilus planeetide liit muudab sind veelgi edukamaks ja õnnelikumaks nii eraelus, kui töö juures. Sellel perioodil muutud sa eriti võluvaks ja mitte keegi ei suuda sulle vastu panna, seda ükskõik millises valdkonnas.

Lisaks sellele ootavad vallalisi head uudised.

 

Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts)

Katsu rohkem rääkida!

Kallid Kalad. Sellel nädalal ei soosi Veenus sind enam ja see võib kaasa tuua sinu eraelus lahkhelisid ja erimeelsuseid. Ära mõtle igasuguseid asju oma peas välja vaid katsu rääkida oma hirmudest ja kahtlustest, nii laabuvad asjad iseenesest.

Õnne toovad sulle aga neljapäev ja reede. 


 






Kommentaare ei ole