{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millise sodiaagimärgi nädal tuleb üle ootuste hea?

Foto : unsplash / Ethan Hoover      Sellel nädalal on ühel...

Foto : unsplash / Ethan Hoover

 

 

 Sellel nädalal on ühel astroloogilisel tähemärgil eriti palju õnne, võib-olla juhtub temaga midagi väga erakordset just sellel nädalal.

Selle aasta algus pole läinud just nii lõbusalt ja kergelt nagu me seda lootsime. 

Selgub aga, et vähemalt kõigil pole põhjust nurisemiseks, sest üks sodiaagimärk on vähemalt sellel nädalal erakordselt soositud tähtede poolt. Tema elus võivad väga suured asjad aset leida 1 - 7. veebruari vahel

Sellel nädalal võib ta saada väga häid ja rõõmustavaid uudiseid nii armastuse, tervise, raha kui ka töö valdkonnast. 

 

 

 

 

Ja selleks õnnelikuks väljavalituks on Kaalude tähemärk. Isegi, kui jaanuarikuus ei sujunud kõik just ootustepäraselt, siis veebruari esimene nädal lubab kõik kompenseerida. 

Vallaliste Kaalude jaoks on võimalus kohtuda selle õige inimesega väga suur (see võib juhtuda selle nädala keskel 3 - 4. veebruaril, hoidke silmad lahti ja ärge magage oma elu armastust maha!). 

Mis puutub rahasse, siis võivad Kaalude tähtkujus sündinud oodata ühte ilusat ja ümmargust summat sellel nädalal ja see tuleb üsna õigel ajal, kui arvesse võtta kõiki eelmise aasta probleeme. 

Ka töö juures ei jää head uudised tulemata ja kõik läheb soovide kohaselt. Miks mitte võtta julgus kokku ja rääkida palgakõrgendusest?

Kommentaare ei ole