{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millistele sodiaagimärkidele toob veebruarikuu esimene nädal kõige rohkem õnne?

Foto : unsplash / Tamara bellis     Ka kõige raskematel ja...

Foto : unsplash / Tamara bellis

 

 

Ka kõige raskematel ja pimedamatel aegadel on alati midagi ilusat kusagil peidus, tuleb lihtsalt osata vaadata.

Astroloogia ongi märgiks sellest ilust. Astroloogia näol ei ole tegemist täppisteadusega, horoskoobid annavad edasi ainult nüansse. Isegi, kui eelmine aasta ei olnud kerge mitte kellelegi, oleme me palju õppinud ja arenenud. Me ei ole enam need, kes me olime eelmise aasta alguses.

Selle nädala horoskoop ei ole just kerge kõikidele tähemärkidele, küll aga mõnede ellu tõotab ta väga päikesepaistelisi ja ilusaid päevi sellel nädalal.

Päike asub nüüd Veevalaja märgis, keda iseloomustab teistsugune maailmanägemus ja uuenduslik loomus. Paljud tähemärgid saavad sellel nädalal sellest uuest energiast suurt kasu lõigata.

Teine hea uudis on see, et armastuse- ja sõpruseplaneet Veenus jõuab ka Veevalaja märki kohe uue nädala alguses. See tagab aga kõikidele õhumärkidele armastuses uued ja paremad väljavaated.

 

 

 

 



Kaksikud - teid ootab ees midagi väga põnevat

Sellel nädalal on sul põhjust rõõmustamiseks, sest midagi väga toredat ja ootamatut on aset leidmas. Võib-olla on see mõni rahaline sissetulek, võib-olla ristub su tee mõne väga olulise inimesega, võib-olla saad sa ametikõrgendust. Või siis lihtsalt kuuled mõnda väga head uudist, mis kõik su mõtted haarab terveks aastaks. Kuidas ka ei ole, naudi oma nädalat ja tea, et mõnikord juhtub ka imesid! 


Kaalud - suured muutused on ees

Su plaanid on viimasel ajal mingi asjaolu tõttu jäänud seisma. Nüüd lõpuks ometi avaneb sul võimalus nendega taas tõsiselt tegeleda ja rahastada ka nende ellu viimist. Kas pole tore uudis? Ära ainult muretse liiga palju, asjad lahenevad iseenesest. Sa tunned uut energiat ja motivatsiooni ning näed lahendusi, mida sa enne ei näinud. Elu on ilus! 

 

 

 

 


Veevalaja - sa hakkad elu nägema läbi teise pilgu

Viimasel ajal ei ole asjad sujunud nii nagu sa oleksid oodanud. Nüüd on aga suured muutused sinu poole teel.Võib-olla leiad sa ise, et sa ei saa oma elu jätkata nii nagu sa seda alati oled teinud. Sa ei taha enam neid piire, mille sa ise endale oled seadnud. Uued võimalused avanevad sulle sellel nädalal, midagi ilusat on juhtunud, mis võib muuta kogu su ülejäänud elu. Ole kannatlik, hinga sisse ja naerata, sest kõik läheb hästi!


Kommentaare ei ole