{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

   Armastus ja kohtumised    Õhus on sädemeid. Sa tunned end palju närvilisemana, kui tavaliselt ja sagedased tuju...

 


 Armastus ja kohtumised

 

 Õhus on sädemeid. Sa tunned end palju närvilisemana, kui tavaliselt ja sagedased tujumuutused tekitavad üleliigseid pingeid koduseinte vahel. Katsu end kätte võtta ja olla rahulikum, nii säästad ennast ja oma elukaaslast. Vallalised tunnevad samuti, et kõik ei lähe nii nagu vaja ja uuteks kohtumisteks pole õige aeg käes. Parem olla juba üksi, selle asemel, et sundida end naeratama ja kõigiga hästi läbi saama.


Tervis 

Söögiisu üle sul juba kurta ei tule aga selle tõttu võivad üleliigsed kilod kergesti koguneda. Katsu hoida oma sõrmi näksimisest eemal ja söö aeglasemalt, nautides maitseelamusi. Samuti võid sa muuta oma toidulauda mitmekülgsemaks, siis ei teki isu teiste asjade järgi. 

 

 

 

 


Töö ja raha

Päike on sinu suur kaaslane sellel nädalal ja seega saad sa ruttu tasu, mida oled oma pingutustega ära teeninud. Töö juures läheb kõik aina paremini. Sa tunned isiklikku rahulolu terve nädala jooksul. Mis puutub rahasse, siis hakkab sind investeerimine ja hoiustamine huvitama, mis võiksid sulle lisa raha sisse tuua. 


Pere ja sõbrad

Sa tunned end väsinuna ja tahaksid leida kodust rahu, mida otsid. Ilmselt pead sa aga kannatust varuma ja laskma ka teistel elada. Kui sul on väikesed lapsed kodus, katsu mitte ära unustada, et nad kasvavad nii ruttu ja naudi iga päeva nendega. Õnneks kõik pinged kaovad varsti ja kodune õhkkond muutub paremaks. 

Kommentaare ei ole