{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära 2021. aasta horoskoop

Jäär - 2021 Pilt : freepik Armastus Alat...

Jäär - 2021


Pilt : freepik


Armastus

Alates jaanuariuust mõjutab Veenus sinu tähemärki. Ta saadab sulle õrnust ja head õnne läbi ühe sõbra, kes on sündinud Amburi tähtkujus. Vallalistel tekib soov teha romantikat lumesajus ja avada oma südant. Usalda tähti, unusta minevik ja jäta kõik halvad mälestused enda taha. Veenuse mõjutust tunned sa aga kuni talve lõpuni. Koos Uraaniga aitab ta sind vabastada sind ahelatest ja õppida ennast armastama. Peale rahulikku kevadet tuleb Veenus taas tagasi juunikuus, tuues sulle kaasa jumaliku kingituse, ennustades ette väga ilusat suve armastuse ja teineteise mõistmise tähe all. Nendele, kes on juba kellegagi koos, tuleb talv palju soojem, kui oodatud, tuues kaasa mitmeid erinevaid häid üllatusi. Tunded muutuvad palju paremateks, kui nad enne olid. See periood annab sulle positiivse laengu kogu ülejäänuks aastaks ja aitab sul olla parem versioon iseendast kuni rahuliku ja harmoonilise detsembrikuuni.

 

 

 


Karjäär

Marsi ja Uraani duo jõuab sinu taevasse juba jaanuarikuus. Kui suur ja vapper võitleja Marss kohtab energilist ja tegust Uraani, siis toob see kaasa sädemeid. Kahtlemata tõotab see sulle edu ja head õnne aga vaata ette, et sa liiga endale tööga ei tee. Üks nõuanne: väldi stressi ja ülekoormist nii palju, kui võimalik, eriti praegusel pimedal perioodil. Kevad tuleb palju parem ja kasuta seda ära, sest juulis ja augustis läheb asi jälle tõsiseks, kuna Marss saabub taas sinu energia-alasse. Sul tekib soov karjääri teha, särada ja võita. Septembris aga võtad sa asju rahulikumalt, jättes tööasjad teisele plaanile. Mitte midagi ei juhtu ju, kui sa igale kõnele ei vasta.


Lähedased

Uraan saadab sind, kui sa teistega suhted ja aitab sul vabaneda seltskondlikest pingetest. Ta aitab sul tunda end enesekindlamana ja paremana. Enne kevade algust suudad sa juba parandada oma suhteid lähedastega ja sõpradega, teha kõik mis võimalik ja vabastada end süütundest ja kohustustest. Kogu ülejäänud aasta tuleb hea.

 

 

 


Hea otsus

Õpi elama sellel aastal. Lõdvestuma. Hingama. Lasta teistel teha seda, mida nad suudavad ja mitte sundima end takka ning rabama kõiki eest. Kevad on ideaalne periood selleks, et hoolitseda oma tervise eest, leida oma sisemine mina üles, luua kord oma suhetes ja taastada oma hingerahu.


Ideaalne reisi sihtkoht

Korsika saar. Sealt leiad sa rahu, päikest ja ilu. 


Sinu talisman

Merevaigust ehe. Kanna seda südame kõrval, see toob tagasi elujõu ja hingerahu.

Kommentaare ei ole