{ads}

HIDE

Viimased

latest

3 tähemärki, kellele jaanuarikuu kõige rohkem õnne toob

 Nagu iga kuu, toome me ka sel kuul teieni 3 õnnelikku, keda tähed on otsustanud kogu jaanuarikuu jooksul eriliselt soosida. Väga hä...

 Nagu iga kuu, toome me ka sel kuul teieni 3 õnnelikku, keda tähed on otsustanud kogu jaanuarikuu jooksul eriliselt soosida. Väga häid uudiseid on oodata raha, tervise, töö ja armastuse valdkonnast. Võttes arvesse üldist konteksti, on see ainult positiivne. Milliseid sodiaagimärke soosivad tähed eriliselt sellel kuul? 

Foto : unsplash


1. Sõnn ( 21. aprill - 20. mai)

Kellel on sellel kuul tuju ära ja meel mõru? Kindlasti mitte Sõnnil. Sest sellel kuul teevad Veenus ja Marss kõik, et ta ei tunneks end üksi ega õnnetuna. Kõik paarid veedavad meeldejäävaid hetki ja leiavad teineteist. Viimasel ajal on nende vahel liiga palju pingeid olnud aga nüüd kaovad eriarvamused. Võib-olla võetakse ette mingi ühine projekt? 

Need aga, kes veel vallalised on, võivad samuti rõõmustada, sest tähed ennustavad neile väga ilusat kohtumist täiesti ootamatus paigas. Kõik väljavaated on pigem julgustavad ja tõenäoliselt viib see kohtumine millegi suuremani. 

Ja ega õnn ei tule ju üksi, ka töö- ja rahaasjades on paranemist oodata. Uued silmapiirid ja võimalused avanevad. Kui ühes valdkonnas asjad hästi edenevad, siis võib kindel olla, et kõik õnnestub. Kui sa oled sündinud Sõnni tähtkujus, siis on sul põhjust särada ja õnnelik olla, see tuleb sinu kuu!

Jaanuaris võtab Marss sind oma kaitsva tiiva alla ja jagab sulle nii palju energiat, et sa ise ka imestad. Sügisega tulnud väsimus ja tuju langus kaovad nagu võluväel. Veenus valvab, et kõik sul hästi läheks. Sinu aasta algab väga hästi!

 

 

 

 

 

2. Kaljukits ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Kas tõesti õhus on kevadet? Igal juhul sinule nii tundub, sest sul lihtsalt tuleb suurepärane kuu. Elukaaslasega mõistate te teineteist paremini, kui kunagi varem ja vallalised Kaljukitsed võivad tunda suurt armastust juba aasta esimesel kuul.

Sa tunned end tõesti õnnelikuna ja sul on selleks ka põhjust. Kodus valitseb harmoonia, su tegemised õnnestuvad. 

Mis puutub töösse ja rahaasjadesse, siis oled sa otsustanud alustada oma aastat nii nagu peab. Sulle meeldib su töö ja sinu käes edeneb kõik. Sul tuleb palju häid ideid, mida sa saad ära rakendada oma kasuks. Võib-olla on oodata suuremat preemiat isegi? 

Päike ja Veenus on otsustanud sind eriliselt hellitada. Sa tunned end hästi ja leiad tagasi oma hingerahu. Isegi, kui hetkel ei ole lihtne lähedastega koos olla, oskad sa ikka hoolitseda oma lähedaste eest ja hoiad nendega ühendust. 

Jaanuarikuu tuleb sinu jaoks väga hea kuu, sa võid õnnelik olla! 

 

 

 

 

3. Neitsi ( 23. august - 22. september)

Ja meie kolmas õnnelik on Neitsi! Selle uue aasta esimestel nädalatel võivad tema elus leida aset väga positiivsed ja head muutused.

Neitsi on meeldiv inimene, kellel on piisavalt tahtejõudu, et saavutada oma tahtmist. 

Armastuses ennustavad tähed jaanuariks väga palju romantikat ja ilusaid hetki. Vallaliste jaoks on ette näha paljutõotavaid kohtumisi, need, kes aga juba kellegagi koos on, tunnevad lõpuks ometi tõelist õnne ja teineteisemõistmist. Tundub nagu kõik läheb hästi ja kõik takistused kaovad. Ees on ootamas neli ilusat ja harmoonilist nädalat, täis õnne ja rõõmu. 

Tööalase pinna pealt tuleb jaanuar samuti tänuväärne kuu, sest kõik laabub ilma, et Neitsi peaks ise midagi suurt oma edu heaks tegema. Andekusest ja headest ideedest juba puudust ei tule.

Jaanuaris tunneb Neitsi end tänu Päikese ja Marsi toetusele väga hästi ja heas vormis. Aasta algab ideaalselt ja paljutõotavalt. 

 

 

 

 


Kommentaare ei ole