{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jaanuarikuu horoskoop: kõik maamärgid on soositud!

 2021. aasta alguses jõuab planeet Marss Sõnni märki, olles eelnevalt peatunud pikalt Jääras, ning tuues seega kaasa palju head õnne...

 2021. aasta alguses jõuab planeet Marss Sõnni märki, olles eelnevalt peatunud pikalt Jääras, ning tuues seega kaasa palju head õnne ja energiat kõikidele maamärkidele. 

 

Foto : unsplash

 

 

Jäära jaanuarikuu horoskoop (21. märts - 20. aprill)

Kallis Jäär, Marss lahkub lõpuks ometi sinu märgist, olles sulle kinkinud palju energiat, mida sa nüüd võid enda kasuks ära kasutada. Ka Jupiter ja Saturn ei ole enam sinu vastu vaenulikult häälestatud ega takista enam sinu tegemisi, seega on sind ees ootamas väga hea kuu. Ainult tunnete valdkonnas võib väikesi probleeme ette tulla, sest Veenus keerab sulle selja. Seega võib ette ennustada konflikte elukaaslasega ning pingeid koduseinte vahel.

 

Sõnni jaanuarikuu horoskoop ( 21. aprill - 20. mai)

Kallis Sõnn, sinu jaanuarikuu algab küll üle ootuste hästi, tuues kaasa ühe väga hea uudise. Marss jõuab 6. jaanuaril sinu märki ja külvab sind oma soosinguga üle, millest sulle jätkub terveks aastaks. Aga just armastuse külje pealt võib see kuu sulle pakkuda kõige ilusamaid üllatusi, sest Veenus on otsustanud samuti sind soosida ja seda alates 8. jaanuarist. Töö juures võib kuu teisel poolel ette tulla mõningaid väikeseid takistusi.

 

Kaksikute jaanuarikuu horoskoop ( 21. mai - 21. juuni)

Kallid Kaksikud. Sinu jaanuarikuu esimene horoskoop algab väga heade uudistega: alates 8. jaanuarist saadik ei ole Veenus enam sinu vastu häälestatud ja toob seega palju ilusaid hetki sinu koduseinte vahele või siis armuellu. Kui sa oled vallaline, siis hetk on praegu ideaalne uute kohtumiste tegemiseks. Töö juures on samuti ootamas palju huvitavaid pakkumisi ja võimalusi, sest õnneplaneet Jupiter on otsustanud sind oma kaitsva tiiva alla võtta.

 

 

 

 

 

Vähi jaanuarikuu horoskoop ( 22. juuni - 22. juuli)

Kallis Vähk, jaanuarikuu toob su ellu palju kergemaid ja paremaid tuuli, kui möödunud kaootiline aasta. Juba teist nädalat ei tunne sa enam Jupiteri ja Saturni nooli ja alates 8. jaanuarist jätab ka Merkuur su rahule. Lõpuks ometi leiad sa tagasi oodatud hingerahu ja võid tunda end paremini. Kõik läheb hästi, ka töö juures. Sul ei jää puudu vajalikust energiast, mille abil viia täide sel aastal kõik eesmärgid, mis sa endale võtad.

 

Lõvi jaanuarikuu horoskoop ( 23. juuli - 22. august)

Astroloogilise külje pealt toob see aasta sulle palju väljakutseid ja seda juba jaanuarikuust saadik. Kolm planeeti on sinu vastu: Jupiter, Saturn ja alates 8. jaanuarist ka Merkuur. See ei muuda su elu just kergeks aga sul on palju vahendeid, mis võimaldavad sul hakkama saada, sa ei anna nii lihtsalt alla ja leiad alati võimaluse, kuidas kõik uueks teha. 

 

Neitsi jaanuarikuu horoskoop ( 23. august - 22. september)

Jaanuarikuu ei alga sinu ootuste kohalselt, eriti armastuse külje pealt jätab see palju soovida. Veenus ei ole sinu vastu soodsalt häälestatud ja võib tekitada pingeid sinu ja su kallima vahele või tuua valguse kätte probleeme, millest ei räägita. Aga ära muretse, armastuseplaneet naeratab sulle taas 8. jaanuaril ja toob tagasi rõõmsa meele ja teineteise mõistmise. Töö juures aga hakkab kuu teisel poolel kõik hästi minema.

 

Kaalude jaanuarikuu horoskoop ( 23. september - 22. oktoober) 

Jaanuarikuu toob sulle kandikul kätte väga häid võimalusi ja veelgi paremaid uudiseid. Tükk aega on Marss sulle takistusi teele loopinud, nüüd aga laseb ta sul lõpuks ometi hingata, seega unusta väsimus ja stress, mis sind eelmisel aastal kimbutasid. Kõik planeedid on sinu suhtes soodsalt häälestatud ja tõotavad väga häid uudiseid selleks kuuks, eriti töö juures.

 

 

 

 

 

Skorpioni jaanuarikuu horoskoop ( 23. oktoober - 22. november)

Jaanuarikuus ei lähe kõik nii nagu sa oleksid sooviud. Marss jõuab sinu suhtes opositsiooni, tuues sellega kaasa stressi ja energia langust. Ka töö juures võib ette tulla takistusi, eriti kuu teisel poolel, kui Merkuur sinu kõrvalt lahkub. Lisaks sellele tõukavad Jupiter ja Saturn sind käituma impulsiivsemalt, eriti töö juures. Veenus aga tõotab palju armastust eraelus.

 

Amburi jaanuarikuu horoskoop ( 23. november - 21. detsember)

Jaanuar algab sinu jaoks väga hästi, sest sa oled Jupiteri ja Saturni kaitsva tiiva all. Need kaks planeeti tõotavad muuta seda aastat palju paremaks, kui eelmine seda oli. Ja jaanuarikuus lubab ka Veenus sulle armastuses palju õnne ja edu. Ka töö juures on häid uudiseid tulemas, eriti kuu teisel poolel, tuues kaasa palju häid võimalusi.

 

Kaljukitse jaanuarikuu horoskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Sinu aasta esimene kuu võtab kohe täiskiiruse. Jupiter ja Saturn külvavad sind endiselt oma soosinguga üle. Kasuta praegu ära kõik oskused ja teadmised, et valmistada endale ette paremat tulevikku. Su ideed on üsna viljakad ja headest võimalustest sul sellel aastal puudu ei tule. Ka Veenus soosib sind ja kuu teisel kuul on oodata õnne ka armastuses. Marss aga annab sulle vajalikku energiat terveks kuuks.

 

 

 

 

 

Veevalaja jaanuarikuu horoskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Kallis Veevalaja, siin me siis nüüd olemegi lõpuks. 2021. aasta on sinu aasta, sest me oleme ametlikult jõudnud Veevalaja ajastusse, sina oled selle aasta kõige tähtsam tegelane. Häid uudiseid on töö juures oodata, paljud teie seast näevad silmapiiril ametikõrgendust või palgatõusu. Planeedid soosivad sind kõiges sinu ettevõtmistes. 

 

Kalade jaanuarikuu horoskoop ( 20. veebruar - 20. märts)

Sel jaanuarikuul on sind ootamas üks väga väga hea uudis! Ka Veenus pole enam sinu vastu vaenulikult häälestatud ja hakkab tagant tõukama positiivses mõttes sinu armuelu, aidates sul unustada kogu südamevalu, mida sa viimastel kuudel tundnud oled. Töö juures läheb sul hästi, pane oma eesmärgid aastaks paika. 

 

 


© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole