{ads}

HIDE

Viimased

latest

11 - 18. jaanuari nädalahoroskoop

Sellel nädalal võtab Ambur ohjad enda kätte.    Foto : unsplash ...

Sellel nädalal võtab Ambur ohjad enda kätte. 

 

Foto : unsplash

 

Ja ongi see aasta alanud. Samal ajal, kui paljud katsuvad iga hinna eest kinni pidada oma uue aasta lubadustest, võtavad teised vabalt ja naudivad elu nii palju, kui võimalik praeguses kontekstis. Astroloogilise külje pealt vaadates on osad sodiaagimärgid optimistlikud ja rõõmsameelsed, samal ajal, kui teised tunnevad suurt masendust oma hinges. 

Kõige rohkem puudutab see nädal kõiki Kaalude tähtkujus sündinuid. Neil võib probleeme ette tulla töö juures, kui ka sõpradega. Õnneks aga ei tule neil koduseinte vahel ette erimeelsusi ega rahalisi kaotusi. Mis puutub Kaksikutesse, siis võtsid nad küll detsembris vastu resoluutseid ja kindlaid uue aasta otsuseid aga on nüüdseks kõik sootuks unustanud... 


Jäära nädalahoroskoop

Aeg on hea, et viia ellu kõik projektid ja plaanid, millest sa unistanud oled. Puudutavad need siis su eraelu, tööd või rahalist seisundit. Tee nii, et see kõik ei jääks ainult üheks suureks unistuseks. Su elus on üks inimene, kellega sa pole ammu ühendust võtnud. Tee seda sellel nädalal, saada talle sõnum. See võib viia või juhatada sind millelegi, mis avab su elus täiesti uue peatüki. Ära mängi kedagi teist, ole sina ise. Üks inimene sinu tutvusringkonnast (võib-olla elukaaslane) võib kasutada liiga palju sinu headust ja lahkust ära, võttes seda normaalsena, et sina kõik teed ja organiseerid. See võib sinu jaoks koormavaks muutuda.


Sõnni nädalahoroskoop

Sellel nädalal oled sa kõigi vastu hea ja helde. Sinu lähedastele valmistab see ainult rõõmu, et sa taas end käsile oled võtnud (sest aasta lõpp oli sinu jaoks üsna masendav)... Võib-olla saavad nemadki omakorda kasu lõigata nüüd sinu suurest headusest. Oma tööd organiseerid sa veelgi paremini, kui enne: kõik saab tehtud õigel ajal ja õiges kohas. Ära laena raha sellel nädalal välja! Ja üks vestlus mõne lähedase või töökaaslasega võib sellel nädalal halvasti lõppeda, sa leiad, et selle inimese käitumine sinu suhtes on solvav ja ebaõiglane. 





 

Kaksikute nädalahoroskoop

Vanad halvad harjumused võivad sind kimbutada: sa otsustasid, et jätad maha suitsetamise ja tarbid vähem alkoholi ning hakkad rohkem spordiga tegelema ja õpid mõne uue keele ära... Aga terve esimese nädala pole sa suutnud ühestki oma lubadusest kinni pidada, mis sa endale eelmise aasta lõpus andsid ja pole peale teleka vaatamise kaugemale jõudnudki. Ära sunni ennast, kui sul pole tahtmist, sest sellel pole mõtet. Juba mõne nädala pärast suudad sa end paremini käsile võtta, kui sul rohkem energiat on. Nõuanne: katsu töö juures keelt hammaste taga hoida, muidu võid mõne rumalusega hakkama saada!


Vähi nädalahoroskoop

Kui sellel nädalal mõni õnneseen on, siis oled see sina! Rahaasjades võib sind ees oodata üks ootamatu ja väga hea üllatus! Väike soovitus sulle oleks: mängi 12. jaanuaril lotot, sinu võiduvõimalused on kõige suuremad! Ära unusta oma õnnenumbreid ja vaata, mida saatusel sulle varuks on. Vallalised: see nädal on ideaalne uute kohtumiste tegemiseks. Nii, et seekord ei kehti ütlus: kellel ei vea armastuses, sellel veab mängus.


Lõvi nädalahoroskoop

Uus aasta on alanud sinu jaoks väga hästi, sa oled heas vormis ja energiat täis. Ainult, et natuke kannatamatu. Töö juures on sellel nädalal muudatusi ette näha ehkki sind nad otseselt ei puuduta. Ära võta sellel nädalavahetusel ühtegi liiga kiiret otsust vastu ja mõtle enne, kui sa tegutsed. 


Neitsi nädalahoroskoop

Ametialaselt on ette näha sündmusi, mis panevad sind su plaane uuesti üle vaatama (isegi kõige vanemaid). Ehkki praegu pole ajastus sinu jaoks just kõige soodsam, sest sa oled leidnud just tasakaalu töö ja eraelu vahel. Ära unusta, et muutused võivad olla ka head, seega ära muretse liiga palju. 

 

 

 

 


Kaalude nädalahoroskoop

Sa hoiad liiga kõvasti kinni oma arvamustest, ideedest ja uskumustest ning oled läinud nii mõnelgi korral liiale kaitstes oma seisukohti iga hinna eest. Oled sa aga katsunud panna end mõnikord ka teiste kohale? Ära lase oma egol end pimestada, kasuta ka oma intellekti. Töö juures ei suju asjas sinu ootuste kohaselt: sul on tunne, et sind ei mõisteta. 


Skorpioni nädalahoroskoop

Aitab küll neist nutulauludest, kallis Skorpion. Aeg on tegutseda! Ja sa oled selleks valmis emotsionaalselt ja vaimselt. Vii oma plaanid ellu ja tee kõigepealt selgeks, mida sa sellelt aastalt ootad ja tahad. Sama kehtib ka su suhte kohta. Õpi paremini kuulama, ole mõistvam. Aga ära unusta, et sa ei pea ka psühholoogi mängima. 


Amburi nädalahoroskoop

See nädal tõotab sinu jaoks tulla väga ilus. Rahaasjades on häid ja positiivseid muutusi ette näha ja samuti kuuled sa töö juures häid uudiseid. Sind vajatakse ja nõutakse taga. Sa tunned, et sind on ees ootamas väga ilus aasta. Valmista oma vaim ametikõrgenduseks või palgatõusuks valmis. Sa ei ole enam kaugel oma unistuste täitumisest.


Kaljukitse nädalahoroskoop

Hea õnn saadab nii vallalisi, kui neid, kes juba on suhtes. Omavaheline suhtlemine paraneb ja ees on väga ilusaid hetki oodata. Sul on tunne nagu avaneksid su silmad ja sa näed kõike läbi hoopis teise pilgu. Töö juures läheb sul samuti hästi, sa oled muljetavaldav ja headest ideedest sul puudust ei tule. Mine räägi ülemusega palgatõusust, see on õige hetk! Ei saa öelda, et 2021. aasta oleks sinu aasta aga see nädal võib küll tulla sinu nädal!

 

 

 

 


Veevalaja nädalahoroskoop

Kui sul on kavas minna jalutama sellel nädalal, siis võid sa kohtuda ühe väga olulise inimesega. Seega, kasuta seda võimalust ära. Viimaste nädalate jooksul oled sa tundnud liiga palju üksindust, sellel aastal oled sa aga otsustanud kõike muuta. Armastuse külje pealt on võimalus väga suur, et see kohtumine märgib ära kogu su ülejäänud elu. Ja samuti on oodata häid uudiseid rahalise külje pealt! Mõni ootamatu suurem sissetulek? 


Kalade nädalahoroskoop

Sellel nädalal juhtub midagi väga toredat sinuga: sa arvasid, et kõik on sinu jaoks kadunud aga tegelikult läheb kõik paremini, kui sa seda kunagi arvasid. Sa suudad hakkama saada millegi erakordsega. Ja see lahendab paljud sinu probleemid. See on õige nädal uute projektide ja plaanide tegemiseks. Sul on sellel nädalal tõesti palju õnne!




© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole