{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas puhastada end negatiivsest energiast ja saada positiivset energiat

  Puhasta oma emotsionaalset keha "Varesele valu, harakale haigus..."  Piisab, kui sa usaldad kõik mure...

 

Puhasta oma emotsionaalset keha



"Varesele valu, harakale haigus..." 

Piisab, kui sa usaldad kõik mured mõnele looduse osale. Mine mõne puu, oja või põllu juurde ja ütle: " Ma annan sulle kõik oma viha-, kurbuse- , ärevus- ja masendushood. Et sa nad muudaksid õnne- ja rõõmuhetkedeks. " Kasuta seda meetodit kord nädalas. See aitab tuvastada ja teadvustada erinevaid häirivaid emotsioone ja vabastada keha pingetest.

Puhasta oma energeetilist keha

Puhasta oma keha negatiivsest energiast, kõndides vihma käes või meres ujudes hommikul vara või peale päikeseloojangut. Kui sul pole võimalik kasutada naturaalses olekus vett, siis võid sa käia dushi all kujutledes endale, et see puhastab su aurat.

 

 



Lae oma energeetiline keha täis

Toeta seljaga vastu puutüve. Toeta peopesad ja käed vastu puud. Palu puul puhastada kehasse kokku kuhjunud negatiivne energia. Kujuta endale ette, et see energia tungib puu juurtesse ja kaob maa sisse, et seal muutuda paremaks. Palu seejärel puul laadida su keha positiivse energiaga täis. Seejärel võid sa end keerata puu poole ja teda kallistada.
Kui sa teed seda oma aias, siis vali üks spetsiaalne puu selleks ja loo temaga ainulaadne suhe. Ära unusta puud tänada.

Oma aura kaitsmiseks

Kui sa tunned end energiast tühjana võib see olla põhjustatud stressist, haigusest, hirmust või mõnest inimesest, kes su energiat neelab (ilma seda teadmata).

 



Selle vastu aitab, kui moodustada pöidla ja nimetissõrmega kaks kokkupuutuvat ringi ja vaimselt end ümbritseda valge kaitsva valgusega.

Et leida vastust mõnele küsimusele

Et mõnele probleemile lahendust leida või küsimusele vastust, võta klaasitäis vett ja pane see oma voodi kõrvale. Enne magama heitmist joo pool klaasi tühjaks ja küsi oma küsimus või mõtle olemasolevale probleemile.
Hommikul enne ärkamist joo teine pool veest küsides taas küsimust või mõteldes probleemile. Seejärel unusta.
Tavaliselt tuleb lahendus või vastus kolme päeva jooksul.
See võib tulla näiteks vestluse käigus kellegagi, lugedes mõnda raamatut või unenäos.



 

Kommentaare ei ole