{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Millistele sodiaagimärkidele toob oktoobrikuu kõige rohkem õnne toob?

Oktoobrikuu soosib eriliselt kolme sodiaagimärki, kelle elu just selles kuus võtab suure ja positiivse pöörde. Suure õnne osaliseks sellel ...

Oktoobrikuu soosib eriliselt kolme sodiaagimärki, kelle elu just selles kuus võtab suure ja positiivse pöörde. Suure õnne osaliseks sellel korral saavad kaks veemärki ja üks maamärk. Tegemist on kolme astroloogilise märgiga, keda tähed on otsustanud eriliselt sellel aastal soosida. Neil läheb kõik hästi ja veab nii armastuses, rahalise külje pealt, kui tervise seisukohalt. Nende tuju ei riku halb ilm ega vihm, mis akna taga sajab.

Selle kuu õnnelikud on:

unsplash @ wiesehofer


Skorpion ( 23. oktoober - 22. november)


Armastuse külje pealt võtavad asjad väga hea suuna: kui sa oled vallaline, siis ootab sind ees kaua oodatud kohtumine just selle inimesega, kes on ka sind otsinud kogu oma elu. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, siis ootavad sind erakordsed ja unustamatud hetked ees. Ära unusta, et kõik on võimalik. 

Ametialases elus võib samuti ootamatuid ja häid muutusi tulla: tegemist võib olla karjäärivõimalusega, hea tööpakkumisega, projekti allakirjutamisega või millegi muuda - kõik läheb paremuse poole. See periood on sinu elus uus algus. Sa oled valmis uuteks töökohustusteks ja sa näed paremaid perspektiive, mis sulle avanevad. 

Rahalise külje pealt on samuti head õnne oodata. 

Lisaks sellele oled sa head vormis selle kuu jooksul. Sa ei lase stressil end maha murda ja oled positiivne. Aga selleks on ka ju põhjust, kas pole, kui kõik läheb hästi!





Neitsi ( 23. august - 22. september)


Ka Neitsile toob oktoobrikuu armastust. Kui sa oled vallaline, võid sa just sel kuul armuda ja oma südame kaotada. Tavaliselt armutakse küll rohkem kevadel, kui loodus ärkab ja linnud laulavad. Sina aga armud sügisel, siis, kui loodus värve muudab. Ja võib juhtuda, et sa ei unusta seda oktoobrit mitte iialgi, sest sinu kallimast võib saada sinu elu armastus. Kui sa aga oled juba kellegagi koos, siis muutub teie suhe lähedasemaks ja tugevamaks. Teie vahel on midagi, mille pärast paljud teie suhet kadestavad. Te võite teineteist uuesti avastada. Kuidas ka ei ole, midagi sellel kuul juhtub, midagi väga imelist.

Mis puutub töösse, siis saadab sind edu. See on muidugi asjade loomulik käik, võttes arvesse sinu töökat loomust. Merkuur soosib head läbisaamist kõikide töökaaslastega. Ja see on ainult positiivne. Oktoober on ka ideaalne selleks, et alustada uute paljutõotavate projektidega. Kuidas ka ei ole : headest ideedest sul puudu ei tule.

Mis puutub rahasse, siis kuna see kuu on sinu jaoks õnnelik kuu, siis on oodata suuremat sissetulekut! 

Tervise seisukoha pealt sul probleeme ette ei tule, vastupidi, sa tunned end paremini, kui kunagi varem. 





Sõnn ( 21. aprill - 21. mai)


Armastuse külje pealt soosivad tähed sind eriliselt. Veenus teeb kõik, et su unistused täituksid. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis aitab see kuu teil veelgi lähedasemaks saada. Kui sa oled vallaline, siis on võimalus kohtuda selle õige inimesega just praegu kõige suurem. Käi nii palju väljas, kui võimalik, kohtu uute inimestega - just praegu on õige aeg käes. Mitte miski pole võimatu, sest tähed soosivad sind.

Ka muudes valdkondades saadab sind edu. Veenus soosib sinu loomingulisust, su ettevõtmisi saadab edu. Sellel kuul avanevad sulle uued võimalused, mida sa võib-olla isegi ei ole osanud oodata. See tuleb sulle hea üllatusena. 

Rahalise külje pealt võid oodata preemiat või siis raha, mille olemasolust sa teadlik ei olnud.

Tervise külje pealt tunned sa end väga hästi, kõik probleemid lahenevad ja sa leiad, et elu on ilus. 




Kommentaare ei ole