{ads}

HIDE

Viimased

latest

Tervisemahl, mis hoiab haigused eemal

T egemist on mahlaga, mida mujal maailmas kasutatakse juba aastasadu ja mida peetakse parimaks vanaemade ravimiks, mis aitab haigused e...

Tegemist on mahlaga, mida mujal maailmas kasutatakse juba aastasadu ja mida peetakse parimaks vanaemade ravimiks, mis aitab haigused eemal hoida. See looduslik mahl annab tugeva tõuke immuunsüsteemile, tõstab energiat ja parandab punaste vereliblede arvu. Lisaks sellele on avastatud, et see tervisemahl on väga tõhus abivahend vähi ennetamiseks.



Tervisemahla on lihtne valmistada


Vaja läheb:

- 1 kilo peeti

- 100 g puhast mett

- 3 apelsini

- 1/2 kg porgandeid

- 3 õuna

- 1 sidrun

Sega kõik ained mikseris ja vala saadud mahl klaasist pudelisse. Joo igal hommikul pool klaasi tervisemahla tühjale kõhule.

Peedi kasulikud omadused

Peet sisaldab rikkalikult mineraalaineid (fosfori, kaltsiumi, magneesiumi, kaaliumi) ja vitamiine (C, B1, B2, B6) ning antioksüdante. Peet on kalorivaene juurvili, mis on tervisele väga kasulik.

Peet kaitseb südant, annab kehale energiat stimuleerides protsesse ja aktiveerides organismi ainevahetust.

Mee kasulikud omadused



Mesi sisaldab palju kaltsiumit, fosforit, magneesiumit ja rauda. See looduslik värvaine on bakterivastase toimega, tugevdab immuunsüsteemi ning luid.

Mesi stimuleerib vereringet ja kardiovaskulaarset süsteemi. Mesi aitab samuti kolesteroolitaset alandada ja puhastada artereid.





Apelsini kasulik toime

Apelsin sisaldab rikkalikult C-, B1, B5 ja B9 vitamiini ning kaltsiumi. Apelsinid on väga head abilised gripi ja nohu korral, ennetamaks vananemist ja tugevdamaks immuunsust. Apelsin parandab ka seedetegevust ja reguleerib suhkrutaset veres.

Porgandi kasulik toime


Porgandis leidub palju A ja C-vitamiini, kaaliumi, magneesiumi ja karotenoide. Porgand tugevdab immuunsüsteemi , tugevdab lihaseid, vähendab stressi ja kaitseb organismi vabade radikaalide eest.

Õuna kasulik toime

Õunas leidub palju vitamiine (A, B1, B2, B3, B5, B6, C, K, E) ja mineraale (magneesium, kaalium, kaltsium, raud) aminohappeid ja kiudaineid. Õunal on antioksüdantne toime, ta aitab reguleerida seedetrakti.

Sidruni kasulik toime


Sidrun sisaldab rikkalikult vitamiine (A, B, C, D ja E), kaaliumi, fosfori, kaltsiumi, rauda, magneesiumi ja vett. Sidrunil on antivriaalne ja antibiootiline toime, ta aitab ennetada ja ravida kõrget vererõhku ja iiveldust. Sidrun aitab parandada seedimist.

Kommentaare ei ole