{ads}

HIDE

Viimased

latest

Põhjus, miks sa alati ei saa seda, mida sa tahad ja millest sa oled unistanud

Mõnikord võib inimene olla väga kangekaelne. Ta võib midagi nõuda nii, et tema tahtmine peab täituma nüüd ja kohe. Elu aga otsustab sag...

Mõnikord võib inimene olla väga kangekaelne. Ta võib midagi nõuda nii, et tema tahtmine peab täituma nüüd ja kohe.

Elu aga otsustab sageli teisiti, kui meie seda tahame. Sellisel puhul ei saa me üldse mitte midagi või siis täitub meie unistus aga teise kujuga, kui me seda oodanud oleksime. Seega ei võta me seda vastu, sest see pole ju üldsegi see, mida meie tahtsime.

Tegelikult on aga nii, et kui mõni asi või sündmus, millest sa oled unistanud ja mida sa väga tahaksid, ei täitu kohe või täitub aga hoopis teisel kujul, kui sa seda tahtsid, siis on midagi selle taga.

Ja see midagi, mille pärast sinu soov ei täitu, on järgmine:

Sa ei ole päris valmis selleks, et su suur soov või unistus täituks

Igal asjal elus on oma aeg, tahame me seda või mitte ja sellega on parem kohe leppida. Kui aeg pole selleks küps, siis see lihtsalt praegu ei toimi, tee mis tahad.

Sa ise kahtled oma südames, et sa ei ole väärt oma unistuste elu elamast

Kui sa midagi soovid oma südames, samas aga ei pea ennast tegelikult selle vääriliseks, siis ei saagi su soov täituda, sest sa ise ju ka õieti ei tea, mida sa tahad.

Sa ei tea ise ka, mis sulle hea on

Mõnikord ei täitu su unistused selle tõttu, et sind ennast kaitsta. Sest see teeks sulle halba hea asemel. Sest sa ei saa ju teada, mis juhtuks, kui sa saaksid oma unistuse kätte aga millega see kõik lõppeda võiks. Me ei oska näha pikemas perspektiivis, me oleme selles mõttes lühinägelikud. Võib-olla soovisid sa kogu oma südamest mõnda ametiposti ja jäid sellest ilma. Võib-olla aga oli see millegi jaoks hea? Või siis armastasid sa kedagi kogu südamest ja ta jättis su maha või ei vastanud su tunnetele? Äkki oli ka see millegi jaoks hea. Võib-olla ei oleks see inimene või see töökoht pakkunud sulle sellist rahuldust, nagu sa seda oleksid tahtnud.

Kas pole nii, et kui sa oled midagi meeleheitlikult soovinud ja selle saanud, pole su õnn kestnud nii kaua, nagu sa lootsid?

Ära lihtsalt unusta, et kui mõni su soov ei täitu, siis võib-olla on selleks mõjuv põhjus.




Kommentaare ei ole