Page Nav

HIDE

Viimased lood

latest

Ma armastasin sind rohkem, kui sina mind

Nartsissistlikel inimestel on see ühine omadus, et nad loovad ise mingi isiku ja siis elavad ennast sellesse rolli sisse. See mäng on ...


Nartsissistlikel inimestel on see ühine omadus, et nad loovad ise mingi isiku ja siis elavad ennast sellesse rolli sisse. See mäng on ohvrimäng, kes ise pole milleski süüdi. Ja tõde on nende jaoks ülekohtune süüdistus, solvang lausa. Aga tõde tuleb alati välja, varem või hiljem jõuab see päev kätte, mil kõik see, mis oli varjul, tuleb päevavalgele.
Sa oled tõesti parim näitleja, keda ma tunnen. Kõige vääritum, keda ma olen kunagi kohanud. Ma poleks arvanudki, et nii lihtne on teiste tunnetega mängida ilma, et sa ise end halvasti tunneksid. Ma poleks uskunud, et halb inimene võib oma tegelikku palet nii hästi varjata.

Ma olin nii rumal, kui uskusin, et sa oledki minu elu armastus. Et sa oled mees, kes väärib minu armastust ja tundeid. Ma olin nii rumal, et sinusse uskusin. Isegi hiljem lootsin ma, et minu armastus on nii suur, et sa pead märkama seda ja end muutma ja et sa ju ei lähe minema. Aga sa läksid.


Sest algusest peale oli kõik üks suur vale. Mingi mäng sinu jaoks, millega sa oma igavust peletasid.

Sa ei ole kunagi mitte midagi teinud lihtsalt headusest või omakasupüüdmatusest. Sul pole mingeid väärtushinnanguid ega põhimõtteid. Sa olid liiga enesekeskne, et mind aidata, sest sa mõtlesid ainult iseenda peale.

Aga mina pidin selle eest maksma, mu süda on puruks tallatud.

Sa purustasid mu hinge ja lõhkusid mu maailma. Ma ei suuda mõista, kuidas ma võisin sind uskuda! Sa kordasid, kui palju sa mind armastad ja kui tähtis ma sulle olen ja kui palju sa vaeva näed...!

Jah, sa nägid meeletult vaeva, et oma valesid varjata ja et mulle haiget teha!

Sa nägid tohutut vaeva, et mu südame peal tallata ja mu tunnetega mängida! Ja siis minema jalutada nagu midagi poleks olnud. Sa kasutasid mind ära ja mul on ikka veel valus kõige selle pärast, mida sa minuga tegid.

Tänu sinule ei usu ma enam armastusse ega enesekasupüüdmatusse. Ma kaotasin usu inimestesse. Tänu sinule näen ma elu mustades värvides ja pean elama pettumuse ja valukoormaga.Näed nüüd, mida sa minuga oled teinud.

Aga tead mis? Sa ei võida! Ära arvagi, et sa niisama kergelt pääsed. Ma ei paku sulle seda lõbu, et sa saad mind täielikult hävitada.

Sa tegid mulle haiget aga mu hinge pole sa hävitanud. Ma tõusen taas püsti ja elan edasi. Ja tuleb päev, mil ma saan õnnelikuks. Ja unustan kõik, mis sa oled teinud.

Ja kui ma mõtlen sinu peale tagasi, siis on mul ainult kahju. Sest sa ei vääri muud.


Kommentaare ei ole