{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Vaata, millises riigis sa peaksid elama vastavalt oma tähemärgile?

Öeldakse, et seal, kus on su kodu, on ka su süda. Kus on aga sinu süda? Kuulus astroloog Kelli Fox väidab, et iga astroloogiline täh...

Öeldakse, et seal, kus on su kodu, on ka su süda. Kus on aga sinu süda?



Kuulus astroloog Kelli Fox väidab, et iga astroloogiline tähemärk valib maailmas reisimiseks või lausa elamiseks oma paiga, mis teda teistest rohkem köidab. Igal ühel on omad eelistused. Paljud inimesed tahavad  minna välismaale elama ja tihti on ajendiks just see, et neile meeldib antud riigi ajalugu, kultuur, arhitektuur, keel jne.

 JÄÄR

Jäär tahab elada vabalt, ilma ummikute ja liigse rahvamassita. Ta on ambitsioonikas ja tunneb end hästi kuskil, kus tal on konkurentsi ja kus ta saab tööd teha. Et olla õnnelik, peaks ta elama Argentiinas, Austraalias, Teksase osariigis või Alaskas.

SÕNN

Sõnnile meeldib aega maha võtta selleks, et näha, kui palju ilu maailmas on. Ta on kodulembeline ja tunneb end hästi ainult siis, kui tema ümber on rahu ja kõik läheb nii nagu tavaliselt. Ta hindab palju loodust ja talle meeldiks kindlasti Tahiti, Dominikaani Vabariik, Uus-Meremaa ja Mauritiuse saar.



KAKSIKUD

Kaksik on uudishimulik, talle meeldivad uued paigad, mis võimaldavad tal silmaringi avardada. Ta on hea suhtleja ja elurõõmus, ta tahab ümbritseda end inimestega, kes talle sarnanevad. Talle meeldiks elada Chicagos, Dubais, Eestis või Hong Kongis.

VÄHK

Kuhu ta ka ei lähe, Vähk tahab end tunda alati nagu kodus. Tal on raske end oma mugavusstsoonist välja saada ja vajab teadmist, et teda ümbritsevad head ja sõbralikud inimesed. Ta oleks õnnelik Kreekal, Havail, Jamaikal või Colombias.

LÕVI

Lõvi tunneks end hästi seal, kus ta saaks olla tema ise. Talle sobiks hästi Rio de Janeiro, Los Angeles, Las Vegas või Mumbai.



NEITSI

Neitsi on perfektsionist, tema elu on viimse detailini hästi organiseeritud ja planeeritud. Ta tahab elada seal, kus on tema jaoks ideaalne õhkkond, mis aitab tal oma projekte lõpule viia. Holland, Boston või Singapur on tema enesearenguks ideaalsed kohad.

KAALUD

Kaalude tähemärgis sündinule meeldivad ilusad asjad. Ta hindab luksust ja unistab jõukast elust. Ta armastab kunsti ja linnas, kus kultuur asub esikohal. Pariis, Milaano, Stockholm või Praha on suurepärased valikud.

SKORPION

Skorpionile meeldivad ohtlikud, salapärased ja erilised paigad. Ta on hea kaupleja ja võib olla tõeline ärihai, kui asi puudutab rahaasju. Shanghai, Amsterdam, Bangkok või Washington on tema jaoks head valikud.

AMBUR

Ambur armastab reisida ja talle meeldib põnev elu. Ta tahab avastada uusi kohti. Ta on multikultuurne ja võib olla õnnelik ükskõik millises maailmanurgas. Kõige paremad valikud on siiski Kanada, Norra, Lõuna-Aafrika ja Costa Rica.

KALJUKITS

Kaljukits on ambitsioonikas, ta unistab oma karjääri tõusust. Ta tahab elada linnades, mis võimaldaksid tal seda teha ja kus ta saaks oma töö eest väärilise tasu. London, Šveits, Berliin või Katar on tema jaoks väga head valik.

VEEVALAJA


Veevalaja on unistaja ja idealist, ta tunneb end hästi täiesti erilistes kohtades, tulevikumaades. Talle meeldiksid sellised kohad nagu Tokio, Soul, Iisrael või Island.

KALAD

Kalade tähtkujus sündinu on rahulik ja reserveeritud olekuga. Talle meeldivad paigad, mis tekitavad temas emotsioone ja tagavad hingerahu. Talle sobiks New Orleans, Wales, Peruu või Bali.

Kommentaare ei ole