{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vali üks isik, kes tundub sulle kõige sümpaatsem ja vaata, mida see sinu kohta räägib!

Enamik meist otsib endale kaaslast, kes teda õnnelikuks teeb. Oma elu jooksul kohtume me tuhandete erinevate inimestega. Mille järg...




Enamik meist otsib endale kaaslast, kes teda õnnelikuks teeb. Oma elu jooksul kohtume me tuhandete erinevate inimestega. Mille järgi me neid valime? Millised on meie tõelised motivatsioonid? Mida need valikud räägivad meie mõtetest ja soovidest? Ja miks on nii, et on kaks inimest, kes teineteist leiavad tuhandete teiste inimeste seast?

Tegelikult on aga asi nii, et me otsime endale sellist kaaslast, kes peegeldab meie olemust ja jagab samu põhimõtteid nii intellektuaalsel, kui majanduslikul plaanil.

Kas meil tegelikult on nii palju valikut?

Tegelikult valides enda ellu kedagi, reageerime me alateadvuslikult ja otsekoheselt võrreldes tema nägu kõikide oma mälusse kogunenud infodega. Umbes nagu, kui sul on tunne, et üks inimene meenutab sulle kedagi teist. Emotsionaalne sobimine selle inimesega on mõjutatud suurel määral mälestustest, mida tema välimus sinu mälus esile kutsub.

Seega otsime me endale kaaslast, kes meie arvates on suuteline edasi kandma meie endi geneetilist koodi. Ja just selle egoistliku bioloogilise soovi pärast valime me kaaslase, kes peegeldab meie endi isiksuse külgi.

Vali allolevate piltide seast üks, mis tundub sulle kõige südamelähedasem ja sümpaatsem.






Selle mehe huultejoon viitab sellele, et ta on väga otsusekindel, teadlik sellest, mida ta tahab, lihtne ja tundlik. Tema silmad viitavad mõningasele motivatsioonile ja emotsionaalsele stabiilsusele.
Kui ta tundub sulle kõikidest teistest sümpaatsem, siis ilmselt on sul suur tahtejõud. Sa oled tegus, aktiivse eluviisiga, julge ja otsusekindel.



Ninakuju viitab sellele, et see inimene võib elada nii vaesuses, kui rikkuses suutes samal ajal hakkama saada kõikide takistustega. Muie tema huultel annab märku, et naine kontrollib suurepäraselt oma emotsioone.
Kui ta tundub sulle sümpaatsena, siis tõestab see, et sa oled oma loomult rahulik ja mõistlik.

Selle mehe nägu viitab sellele, et ta on julge ja kirglik. Ta kõrvade ülaosa asetseb kergelt kulmudest kõrgemal, see viitab tema keskmisest suuremale intelligentsusele. Lõua kuju aga annab märku sellest, et ta on idealist ja elab teadlikult.
Kui ta tundub sulle sümpaatsena, siis tähendab see et sa oled tõsise ellusuhtumisega ja julge.

Selle naise näokuju viitab sellele, et ta on tugeva ja kangekaelse iseloomuga. Silmade kuju aga näitab, et ta on väga tundlik ja huuled viitavad sellele, et talle meeldib must huumor.
Üldiselt meeldib ta headele inimestele, kes otsivad kaitset. See on hea näide sellele, et vastandid tõmbuvad.

Sellel mehel on väike lõug, see viitab sellele, et ta on hea iseloomuga ainult natuke kannatamatu. Ta on rõõmsameelne ja armastab elu nautida, tundes rõõmu väikestest asjadest. Tema huultekuju aga viitab sellele, et ta on tugeva isiksusega, kes toetub elus edasi jõudmiseks ainult iseendale.
Kui ta sulle sümpaatne tundub, siis tähendab see seda, et sa oled oma loomult tagasihoidlik, rahulik ja heatahtlik.



Ovaalne näokuju viitab sellele, et see isik on tundlik ja andekas. Enesekindla inimesena ei kahtle ta oma võimetes ja ei kõhkle enese peale kohustusi võtta.
Seega, kui sa valisid selle inimese, siis oled sa ilmselt loominguline, hea ja suure potentsiaaliga.

Tema kulmud on ebaregulaarsed ja see viitab sellele, et see mees on eriti intelligentne. Ta on rahulik ja eelistab monotoonset rutiini suurtele muutustele.
Kui sa selle inimene valisid, siis tähendab see, et ka sina oled rahuarmastav, kaastundlik ja harmoonias oma keskkonnaga.

Tema ninakuju viitab sellele, et ta on oma loomult väga murelik, eriti siis, kui asi puutub rahasse. Ta on enesekindel ja kangekaelne, tal oli ilmselt palju probleeme lapsepõlves.
Kui sa selle inimese valisid, siis tähendab see seda, et sa oled heatahtlik, kohandud hästi, oled pigem pragmaatik ja saad hakkama igas olukorras.




Tema näokuju viitab sellele, et see mees on hea iseloomuga, lahke ja rahulik. Ta on enesekindel ja tal on väga hea suhtlemisoskus.
Meid tõmbavad need inimesed, kes meile endile sarnanevad. Seega oled sa ilmselt tore inimene, rahumeelne, sa armastad teistega suhelda ja ümbritsed end heade inimestega.

Kommentaare ei ole