{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: Mida teised sinust arvavad? Et seda teada saada, tee test!

Kas üldiselt arvatakse, et sul on tugev iseloom või pigem nõrk? Kas sind peetakse huvitavaks inimeseks, kellelt saab alati asjalikku nõ...



Kas üldiselt arvatakse, et sul on tugev iseloom või pigem nõrk? Kas sind peetakse huvitavaks inimeseks, kellelt saab alati asjalikku nõu või oled sa tagasihoidlik ja ei julge kunagi sõna võtta? Oled sa särav isiksus, kes äratab imetlust või pigem see, kes otsib teiste heakskiitu?

Me kõik oleme arvamusel, et teiste arvamus ei tohiks küll olla määrava tähtsusega aga tegelikult huvitab meid ju see, mida teised meist arvavad ja millised me teiste silmis oleme. See seletaks ju, miks kõik pingutused teiste inimestega suheldes luhta lähevad või miks just meid alati edu saadab.

See on täiesti inimlik soov teada saada, milliseid tundeid me teistes äratame ja selles ei ole mitte midagi halba. Seega, kui sa seda teada tahad ja sind see huvitab, tee alljärgnev test.

Vaata seda optilist illusiooni . Mis sulle kõige esimesena silma hakkas? Ära unusta, kõige õigema vastuse annab just see, mida sa nägid esimesena pildil, mitte see, mis sulle meeldib kõige rohkem.




Kui sa nägid esimesena...


Lopsaka taimestikuga kaetud kaljud

Teiste silmis oled sa pigem eemalehoidev ja reserveeritud inimene. Teised arvavad üldiselt, et sinule on raske ligi pääseda ja väga raske kontakti saada. Samuti ei tea keegi sinu tõelisi tundeid. Võib-olla sa tahadki jätta endast sellist eemalolevat muljet ja olla salapärane. Vastasel juhul, kui sa aga ise tahad muuta seda külge, siis on viimane aeg olla avatum, see tooks kaasa suure muutuse sinu elus.


Delfiinid

Sa oled heatahtlik ja väga siiras ja aus. Vähemalt sellisena kirjeldavad sind su lähedased inimesed, kes sind hästi tunnevad. Sa naeratad alati ja oled valmis oma aega teiste peale kulutama, sa oled kaastundlik ja armastusväärne. Tegelikult ootad sa ka vastu tänulikkust ja heakskiitu aga kuna sul on hea süda ja sa oskad positiivselt teiste elu mõjutada, siis on see väga hea!

Veekogu

Sa oled jätnud endast väga hea mulje teistele, üldiselt peetakse sind väga huvitavaks ja iseseisvaks inimeseks. Sa mõjud motiveerivalt ja inspireerivalt, sest oskad elada ja oled palju korda saatnud, ilma mingi kõrvalise abita. Sind imetletakse ja austatakse. Muidugi äratad sa ka kadedust aga see ei tohiks sulle korda minna.

Naise nägu

Ãœldiselt peetakse  sind juhiks, kelle arvamusega arvestatakse. Su nõuanded on alati oodatud, sest nad on targad, loogilised ja asjalikud. Sa oled ettevõtliku vaimuga. Sa oled inimene, kelle sõnale võib kindel olla. Elus saadab sind ja su ettevõtmisi tavaliselt edu.




Kommentaare ei ole