{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kiri, mis aitab sul unistuste elu saavutada

K ui me soovime endale ligi tõmmata kõike seda, mida me ihaldame, siis on vajalik sellele kõigepealt ruumi enese sees teha. Enamiku aj...


Kui me soovime endale ligi tõmmata kõike seda, mida me ihaldame, siis on vajalik sellele kõigepealt ruumi enese sees teha. Enamiku ajast on inimesed täis kahtlusi, hirme, negatiivseid
emotsioone, mälestuspilte, mis meid ühel või teisel moel blokeerivad. Ja tihtilugu on need just need liigsed asjad, mis meid takistavad unistuste elu elamast, saavutamast seda, mida me tahame oma ellu.

Kiri, mis vabastab sind kammitsatest

Printsiip on lihtne: tuleb kirjutada kiri ja pihtida universumile kõik, mis südamel lasub ja põletada ta seejärel selle märgiks, et lasta minna kõigel sellel, mida sa enam näha ei taha.


Kirja kirjutamiseks on oluline, et sa leiaksid koha, kus sa saad rahus olla. Istu maha ja ole mõni hetk iseendaga. Sulge silmad ja küsi endalt, mis kõige rohkem sind sinu praeguses elus segab? Võib-olla on see teema, mis  enamikul inimestest ühine on: rahaline kindlustus ja heaolu. Ãœtleme, et sa ei talu enam pidevat rahapuudust välja. See oleks siis sinu kirja sisu.

Kui sa oled sisu päevavalgele toonud, võta paber ja pliiats ja kirjuta:

Kallis universum, 

Ma vabastan end otsekohe kõigest sellest, mis mind takistab rahalist vabadust saavutamast. Ma vabastan end oma piiratud mõtetest ja uskumustest. Ma kustutan kõik teadlikud ja alateadvuslikud negatiivsed mõtted sellel teemal.


Tänan.




Seejärel võta malmist pott ja põleta kiri selle sees. Ja palu teadlikult universumit, et ta aitaks sind vabastada kõigest sellest, mis takistab sind su unistuste elu saavutamast. Vaata seejuures, et sa põletad kogu kirja ja et järele jääks ainult tuhk. Tuha pead sa potist välja võtma ja panema prügikasti, et ta saaks prügi sees põletatud.

Seda kirja võib kasutada ükskõik, millise palvega. Selleks piisab vaid, kui sa muudad esimest lauset. Sa võid kirjutada näiteks:

Ma vabastan end otsekohe kõigest sellest, mis mind takistab olemast see või teine.

Ma vabastan end otsekohe kõigest sellest, mis mind takistab elamast seda või teistmoodi.

Ma vabastan end otsekohe kõigest sellest, mis mind takistab tundmast seda.

Ma vabastan end otsekohe kõigest sellest, mis mind takistab saavutamast seda.

Valikuid on palju, jääb üle vaid valida ja kiri kirjutada!

Kui see meetod sulle meeldib, siis proovi järgi, selleks, et elada oma unistuste elu ilma takistusteta...


Kommentaare ei ole